Ekte høstsmaker i denne pastaretten med sopp og Olivenpesto med trøffel
Ekte høstsmaker i denne pastaretten med sopp og Olivenpesto med trøffel
Kok sammen grønnsaksbuljongen med vann
Finhakk hvitløk og sjalottløk
Strimle sopp i tynne skiver og ringle over sitronsaft
Ha Hverdagsolje i en stor kjele og stek soppen i 2-3 minutter. Tilsett hvitløk, sjalottløk og 1 dl grønnsakskraft. Fortsett stekingen på svak varme i 20 minutter, mot slutten rør inn 1 liten ss Balsamico med trøffel
Kok Spaghettien i kokende vann i 10 minutter, hell av vannet og bland Spaghettien med sopp-blandingen og resten av grønnsakskraften. Bland forsiktig
Dander Spaghetti på tallerkenen, ha 1 liten ts Olivenpesto med trøffel på toppen og pynt med noen flak Parmesan
Til slutt ringle litt Olivenolje med hvit trøffel over hver tallerken, og smak til med nykvernet Sort Kampot pepper og Trøffelsalt
Server umiddelbart
Tilberedning
Kok sammen grønnsaksbuljongen med vann
Finhakk hvitløk og sjalottløk
Strimle sopp i tynne skiver og ringle over sitronsaft
Ha Hverdagsolje i en stor kjele og stek soppen i 2-3 minutter. Tilsett hvitløk, sjalottløk og 1 dl grønnsakskraft. Fortsett stekingen på svak varme i 20 minutter, mot slutten rør inn 1 liten ss Balsamico med trøffel
Kok Spaghettien i kokende vann i 10 minutter, hell av vannet og bland Spaghettien med sopp-blandingen og resten av grønnsakskraften. Bland forsiktig
Dander Spaghetti på tallerkenen, ha 1 liten ts Olivenpesto med trøffel på toppen og pynt med noen flak Parmesan
Til slutt ringle litt Olivenolje med hvit trøffel over hver tallerken, og smak til med nykvernet Sort Kampot pepper og Trøffelsalt
Server umiddelbart
Ingridienser
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 339
kr 199
kr 229
kr 129
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 339
kr 199
kr 229
kr 129