Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SPAGHETTI MED SOPP OG OLIVENPESTO MED TRØFFEL

Ekte høstsmaker i denne pastaretten med sopp og Olivenpesto med trøffel

Koketid Under 1 time
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Middag
Enkel
4

Porsjoner

Ekte høstsmaker i denne pastaretten med sopp og Olivenpesto med trøffel

300 g Pasta ceres spaghetti
400 g sopp (kantareller, hvitsopp…)
0.3 terning grønnsaksbuljong
1.5 dl vann
1 sitron - saften
4 ss Hverdagsolje
2 sjalottløk
2 hvitløksfedd
1 ss Balsamico med trøffel
2 ss Olivenolje med trøffel
Trøffelsalt
Olivenpesto med trøffel
Sort Kampot pepper
Parmesan - vellagret i 26 md
1. 

Kok sammen grønnsaksbuljongen med vann


2. 

Finhakk hvitløk og sjalottløk


3. 

Strimle sopp i tynne skiver og ringle over sitronsaft


4. 

Ha Hverdagsolje i en stor kjele og stek soppen i 2-3 minutter. Tilsett hvitløk, sjalottløk og 1 dl grønnsakskraft. Fortsett stekingen på svak varme i 20 minutter, mot slutten rør inn 1 liten ss Balsamico med trøffel


5. 

Kok Spaghettien i kokende vann i 10 minutter, hell av vannet og bland Spaghettien med sopp-blandingen og resten av grønnsakskraften. Bland forsiktig


6. 

Dander Spaghetti på tallerkenen, ha 1 liten ts Olivenpesto med trøffel på toppen og pynt med noen flak Parmesan


7. 

Til slutt ringle litt Olivenolje med hvit trøffel over hver tallerken, og smak til med nykvernet Sort Kampot pepper og Trøffelsalt


8. 

Server umiddelbart


Tilberedning

1. 

Kok sammen grønnsaksbuljongen med vann


2. 

Finhakk hvitløk og sjalottløk


3. 

Strimle sopp i tynne skiver og ringle over sitronsaft


4. 

Ha Hverdagsolje i en stor kjele og stek soppen i 2-3 minutter. Tilsett hvitløk, sjalottløk og 1 dl grønnsakskraft. Fortsett stekingen på svak varme i 20 minutter, mot slutten rør inn 1 liten ss Balsamico med trøffel


5. 

Kok Spaghettien i kokende vann i 10 minutter, hell av vannet og bland Spaghettien med sopp-blandingen og resten av grønnsakskraften. Bland forsiktig


6. 

Dander Spaghetti på tallerkenen, ha 1 liten ts Olivenpesto med trøffel på toppen og pynt med noen flak Parmesan


7. 

Til slutt ringle litt Olivenolje med hvit trøffel over hver tallerken, og smak til med nykvernet Sort Kampot pepper og Trøffelsalt


8. 

Server umiddelbart


Ingridienser

300 g Pasta ceres spaghetti
400 g sopp (kantareller, hvitsopp…)
0.3 terning grønnsaksbuljong
1.5 dl vann
1 sitron - saften
4 ss Hverdagsolje
2 sjalottløk
2 hvitløksfedd
1 ss Balsamico med trøffel
2 ss Olivenolje med trøffel
Trøffelsalt
Olivenpesto med trøffel
Sort Kampot pepper
Parmesan - vellagret i 26 md

Flere smaksrike

Oppskrifter