STEKT GRØNN ASPARGES MED BURRATA OG CHILI

Frisk rett fra våre venner i Frankrike. Passer både som forrett og til sommertapasen
Forberedelsestid 10 min
Koketid 7 min
Total tid 17 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Forrett

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skjær av den nederste delen av aspargesstammen (ca. 1 cm). Skrell aspargesene lett. Skjær reddikene i skiver
  • Ha 2 ts olivenolje i en panne og brun aspargesene i 6-7 minutter. De skal være møre
  • Legg 5 aspargeser på 4 tallerkener og kjøl de ned
  • Plasser en burrata på hver aspargesseng. Ringle over olivenolje (ca. 2 ts). Smak til med Espelette chilipulver og havsalt. Dekorer med noen reddikskiver
Maison Brémond 1830

Tilberedning
 

  • Skjær av den nederste delen av aspargesstammen (ca. 1 cm). Skrell aspargesene lett. Skjær reddikene i skiver
  • Ha 2 ts olivenolje i en panne og brun aspargesene i 6-7 minutter. De skal være møre
  • Legg 5 aspargeser på 4 tallerkener og kjøl de ned
  • Plasser en burrata på hver aspargesseng. Ringle over olivenolje (ca. 2 ts). Smak til med Espelette chilipulver og havsalt. Dekorer med noen reddikskiver
Maison Brémond 1830

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE