Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

STEKT GRØNN ASPARGES MED BURRATA OG CHILI

Frisk rett fra våre venner i Frankrike. Passer både som forrett og til sommertapasen

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett
Enkel
4

Porsjoner

Frisk rett fra våre venner i Frankrike. Passer både som forrett og til sommertapasen

8 ss

Heritage Urtepreget olivenolje

4 klyper

røkt paprikapulver

Espelette Chilipulver AOP

Havsalt fra Camargue

4 stk

burrata

20 stk

grønne asparges

rosa reddiker

1. 

Skjær av den nederste delen av aspargesstammen (ca. 1 cm). Skrell aspargesene lett. Skjær reddikene i skiver


2. 

Ha 2 ts olivenolje i en panne og brun aspargesene i 6-7 minutter. De skal være møre


3. 

Legg 5 aspargeser på 4 tallerkener og kjøl de ned


4. 

Plasser en burrata på hver aspargesseng. Ringle over olivenolje (ca. 2 ts). Smak til med Espelette chilipulver og havsalt. Dekorer med noen reddikskiver


Tilberedning

1. 

Skjær av den nederste delen av aspargesstammen (ca. 1 cm). Skrell aspargesene lett. Skjær reddikene i skiver


2. 

Ha 2 ts olivenolje i en panne og brun aspargesene i 6-7 minutter. De skal være møre


3. 

Legg 5 aspargeser på 4 tallerkener og kjøl de ned


4. 

Plasser en burrata på hver aspargesseng. Ringle over olivenolje (ca. 2 ts). Smak til med Espelette chilipulver og havsalt. Dekorer med noen reddikskiver


ingredienser

8 ss

Heritage Urtepreget olivenolje

4 klyper

røkt paprikapulver

Espelette Chilipulver AOP

Havsalt fra Camargue

4 stk

burrata

20 stk

grønne asparges

rosa reddiker

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter