Tilberedning
- Skjær av den nederste delen av aspargesstammen (ca. 1 cm). Skrell aspargesene lett. Skjær reddikene i skiver
- Ha 2 ts olivenolje i en panne og brun aspargesene i 6-7 minutter. De skal være møre
- Legg 5 aspargeser på 4 tallerkener og kjøl de ned
- Plasser en burrata på hver aspargesseng. Ringle over olivenolje (ca. 2 ts). Smak til med Espelette chilipulver og havsalt. Dekorer med noen reddikskiver
Ingredienser
Tilberedning
- Skjær av den nederste delen av aspargesstammen (ca. 1 cm). Skrell aspargesene lett. Skjær reddikene i skiver
- Ha 2 ts olivenolje i en panne og brun aspargesene i 6-7 minutter. De skal være møre
- Legg 5 aspargeser på 4 tallerkener og kjøl de ned
- Plasser en burrata på hver aspargesseng. Ringle over olivenolje (ca. 2 ts). Smak til med Espelette chilipulver og havsalt. Dekorer med noen reddikskiver