Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 750mlHellas, 2021
kr 329.00,-
Legg i handlekurv-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 2lHellas, 2021
kr 629.00,-
Legg i handlekurv-
Økologisk kryddermiks til marinader og gryteretter
Frankrike
kr 109.00,-
Legg i handlekurv-
Urtesalt til salat & pasta
Frankrike
kr 109.00,-
Legg i handlekurv-
Sort Kampotpepper
Kambodsja
kr 89.00,-
Legg i handlekurv-
Balsamico med granateple – 250ml
Italia
kr 269.00,-
Legg i handlekurv-
Balsamico med granateple – 100ml
Italia
kr 169.00,-
Legg i handlekurv-
Olivenolje med basilikum – 500ml
Abruzzo, Italia
kr 319.00,-
Forberedelsestid 20 minKoketid 15 minTotal tid 35 minPorsjoner 4 porsjonerEnkel
Olivier PeanTilberedning
- Forvarm ovnen til 180 grader
- Lag tynne skiver av squash, bruk gjerne en ostehøvel
- Dekk et stekebrett med bakepapir eller med en stekematte
- Sett sammen salaten på stekebrettet: begynn med ett lag med tynne squash-skiver, dryss over litt Kryddermiks og ringle over flytende honning og Hverdagsolje. Gjenta samme prosess til all squashen er plassert på brettet
- Stek i 12-15 minutter
- Bland sammen chevre, raspet hvitløk, vann, 1 ss Basilikumolje, sitronskall og sitronsaft i en liten bolle. Sett til side
- Lag dressing av 2 ss Basilikumolje, 2 ss Granateplebalsamico, Urtesalt til salat & pasta og nykvernet sort pepper
- Servering: Anrett ruccola på et fat, ha over den stekte squash-salaten, fordel ostekrem over og dryss over sesamfrø og pistasjnøtter
- Til slutt ringle over dressingen. Pynt med friske urter
Ingredienser
Ingredienser
- 2 stk squash
- 2-3 ss Hverdagsolje
- 2 ss flytende Acacia honning
- ½ ts Økologisk kryddermiks til marinader og gryteretter
- 200 g kremet chevre
- 3 ss vann
- ½ stk sitron – saften og skallet
- 1 fedd hvitløk
- 1 pose ruccola
- 3 ss Basilikumolje
- 2 ss Granateplebalsamico
- 2-3 klyper Urtesalt til salat & pasta
- Sort pepper
- 1 ss sesamfrø
- 50 g pistasjnøtter - grovhakket
- Friske urter som basilikum, mynte eller gressløk ….
Olivier PeanTilberedning
- Forvarm ovnen til 180 grader
- Lag tynne skiver av squash, bruk gjerne en ostehøvel
- Dekk et stekebrett med bakepapir eller med en stekematte
- Sett sammen salaten på stekebrettet: begynn med ett lag med tynne squash-skiver, dryss over litt Kryddermiks og ringle over flytende honning og Hverdagsolje. Gjenta samme prosess til all squashen er plassert på brettet
- Stek i 12-15 minutter
- Bland sammen chevre, raspet hvitløk, vann, 1 ss Basilikumolje, sitronskall og sitronsaft i en liten bolle. Sett til side
- Lag dressing av 2 ss Basilikumolje, 2 ss Granateplebalsamico, Urtesalt til salat & pasta og nykvernet sort pepper
- Servering: Anrett ruccola på et fat, ha over den stekte squash-salaten, fordel ostekrem over og dryss over sesamfrø og pistasjnøtter
- Til slutt ringle over dressingen. Pynt med friske urter
Relaterte
Oppskrifter
APPELSIN- OG RØDBETSALAT MED SABA DRUEMOST
20 mLunsjEnkelFrisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen
BLÅSKJELL MED TOMATBASERT MIDDELHAVSSAUS
25 mLunsjMediumSmakfull rett med blåskjell og tomat. Passer like godt om vinteren som en sommerkveld.
BROKKOLISUPPE MED BALSAMICO MED HVIT TRØFFEL
20 mForrettEnkelSmaksrik og sunn suppe som er perfekt både til lunsj og middag
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-
-
-
-
-
GULLVINNER