TARTAR AV CHÉVRE I GLASS

Start måltidet med denne smaksrike og lekre forretten med chévre
Recette verrine ©FQ BD x
Forberedelsestid 10 min
Total tid 10 min
Porsjoner 6 porsjoner
Hva lager du Forrett, Jul

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Bland sammen chévre med fløte og 1 ss Juleolje.
  • Skjær noen tynne skiver av eplene – disse skal være til pynt (3-4 skiver pr. glass). Skrell resten av eplene og del de i små terninger.
  • Strimle kjørvel og ta granateplekjernene ut av granateplet, legg noen kjerner til side for pynt.
  • Pisk Juleolje, Saba druemost, Kryddermiks til pasta og pizza, Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort Kampot pepper sammen til en vinaigrette.
  • Rør chévre-blandingen sammen med eplebitene, granateplekjernene og kjørvel.
  • Fordel blandingen i små glass og ha vinaigrette over hvert glass.
  • Pynt med epleskiver og granateplekjerner.
    Recette verrine ©FQ BD x

Tilberedning
 

  • Bland sammen chévre med fløte og 1 ss Juleolje.
  • Skjær noen tynne skiver av eplene – disse skal være til pynt (3-4 skiver pr. glass). Skrell resten av eplene og del de i små terninger.
  • Strimle kjørvel og ta granateplekjernene ut av granateplet, legg noen kjerner til side for pynt.
  • Pisk Juleolje, Saba druemost, Kryddermiks til pasta og pizza, Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort Kampot pepper sammen til en vinaigrette.
  • Rør chévre-blandingen sammen med eplebitene, granateplekjernene og kjørvel.
  • Fordel blandingen i små glass og ha vinaigrette over hvert glass.
  • Pynt med epleskiver og granateplekjerner.
    Recette verrine ©FQ BD x

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE