Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Balsamico med solbær
Italia
kr 199.00,-
Legg i handlekurv-
Ciccolella
olivenoljePuglia, Italia, November 2021
kr 399.00,-
Les mer-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 750mlHellas, 2021
kr 329.00,-
Les mer-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 2lHellas, 2021
kr 629.00,-
Legg i handlekurv-
Urtesalt til salat & pasta
Frankrike
kr 109.00,-
Forberedelsestid 10 minKoketid 50 minTotal tid 1 hrPorsjoner 2 porsjonerMedium
Hva lager du Middag, Olivenlunden 1830 x Aicha BouhlouAicha BouhlouTilberedning
- Forvarm ovnen til 120 °C.
- Del tomatene i to og legg dem i en ildfast form eller på et stekebrett. Dryss over urtesalt, sukker, og pepper. Drypp over urtepreget Grand Cru olivenolje og vend rundt på tomatene.
- Stek tomatene i ca. 20 -30 minutter. Drypp Solbærbalsamico over de ferdigstekte tomatene. (Har man god tid, kan tomatene steke opp til en time lengre for enda mer intens smak.)
- Kok opp grønnsakkraften/buljongen og hold den varm hele tiden.
- Varm hverdagsolje i en tykkbunnet kjele eller stor stekepanne, tilsett tomatrisotto og rør godt. Når risen er blank, heller du i eplejuice og fortsetter å røre. La juicen koke helt inn.
- Tilsett litt kraft/buljong, en øse om gangen mens du rører. Hver øse buljong må koke inn før du tilsetter en ny øse. Forsett å spe med buljong til risen er "al dente", men fortsatt har noe tyggemotstand og væske igjen.
- Tilsett parmesanen og smør og smak til med salt og pepper.
- Server risotto toppet med de ovnsstekte tomatene og revet basilikum.
Ingredienser
Ingredienser
- 700 g cherrytomater, delt i i to
- 3 ss Urtepreget Grand Cru olivenolje f.eks. Ciccolella
- 1 ts Urtesalt til salat & pasta
- 1 klype sukker
- pepper
- 2 ss Solbærbalsamico
- 1 pakke Risotto med tomat & basilikum
- 1 ss Hverdagsolje
- 2 dl eplejuice
- 8 dl grønnsakskraft/buljong
- 2 ss smør
- 50 g Parmesan, revet
- pepper
- salt
- 1 neve basilikum
Aicha BouhlouTilberedning
- Forvarm ovnen til 120 °C.
- Del tomatene i to og legg dem i en ildfast form eller på et stekebrett. Dryss over urtesalt, sukker, og pepper. Drypp over urtepreget Grand Cru olivenolje og vend rundt på tomatene.
- Stek tomatene i ca. 20 -30 minutter. Drypp Solbærbalsamico over de ferdigstekte tomatene. (Har man god tid, kan tomatene steke opp til en time lengre for enda mer intens smak.)
- Kok opp grønnsakkraften/buljongen og hold den varm hele tiden.
- Varm hverdagsolje i en tykkbunnet kjele eller stor stekepanne, tilsett tomatrisotto og rør godt. Når risen er blank, heller du i eplejuice og fortsetter å røre. La juicen koke helt inn.
- Tilsett litt kraft/buljong, en øse om gangen mens du rører. Hver øse buljong må koke inn før du tilsetter en ny øse. Forsett å spe med buljong til risen er "al dente", men fortsatt har noe tyggemotstand og væske igjen.
- Tilsett parmesanen og smør og smak til med salt og pepper.
- Server risotto toppet med de ovnsstekte tomatene og revet basilikum.
Relaterte
Oppskrifter
BABA GANOUSH
MiddagMediumDenne oppskriften på Baba Ganoush er utviklet @juliesmatblogg og vi anbefaler på det varmeste å prøve denne hjemme. I denne oppskriften får du også mulighet til å lære mer om hvordan milde, balanserte og intense olivenoljer brukes forskjellig i matlaging.
BIFFTARTAR MED SABA DRUEMOST OG URTEPREGET OLIVENOLJE
10 mForrettEnkelKlassisk biffrett som passer ypperlig til lunsj eller som forrett til deg og dine gjester
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
GULLVINNER
-
GULLVINNER
-