Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 750mlHellas, 2021
kr 329.00,-
Les mer-
Havsalt fra Camargue
Camargue, Frankrike
kr 109.00,-
Legg i handlekurv-
Cherrytomater
Puglia, Italia
kr 139.00,-
Legg i handlekurv-
Hvit balsamico – 100ml
Italia
kr 169.00,-
Koketid 40 minTotal tid 40 minPorsjoner 4 porsjonerEnkel
Tilberedning
- Grovhakk 8 stk Halvtørkede Cherrytomater.
- Reduser de hermetiske og de ferske tomatene (skjært i båter) tomatene til det er nesten ikke mer saft.
- Finhakk og fres sjalottløken i en kjele med Olivenolje til de blir blanke.
- Tilsett så 4 stk Halvtørkede Cherrytomater og fortsett å frese i 2 minutter til.
- Etter å ha redusert de hermetiske tomatene og de ferske tomatene, la de stå å småkoke 2 minutter.
- Tilsett så grønnsakskraften og la det hele småkoke 10 minutter.
- Kjør suppen glatt med en stavmikser.
- Ha 1 ss grovhakkede Halvtørkede Cherrytomater i hver tallerken.
- Server suppen varm, og topp med 1 ss Olivenolje med chili og 1 ts Hvit balsamico per tallerken.
- Dryss en klype Havsalt fra Camargue over hver tallerken.
Ingredienser
Ingredienser
- 1 ss Hverdagsolje
- 3 sjalottløk
- 10-12 Halvtørkede Cherrytomater
- 1 boks hermetiske tomater
- 2 ferske tomater
- 5 dl grønnsakskraft
- Olivenolje med chili
- Hvit balsamico* *eller Sitronbalsamico
- Havsalt fra Camargue *eller Urtesalt til salat & pasta
Tilberedning
- Grovhakk 8 stk Halvtørkede Cherrytomater.
- Reduser de hermetiske og de ferske tomatene (skjært i båter) tomatene til det er nesten ikke mer saft.
- Finhakk og fres sjalottløken i en kjele med Olivenolje til de blir blanke.
- Tilsett så 4 stk Halvtørkede Cherrytomater og fortsett å frese i 2 minutter til.
- Etter å ha redusert de hermetiske tomatene og de ferske tomatene, la de stå å småkoke 2 minutter.
- Tilsett så grønnsakskraften og la det hele småkoke 10 minutter.
- Kjør suppen glatt med en stavmikser.
- Ha 1 ss grovhakkede Halvtørkede Cherrytomater i hver tallerken.
- Server suppen varm, og topp med 1 ss Olivenolje med chili og 1 ts Hvit balsamico per tallerken.
- Dryss en klype Havsalt fra Camargue over hver tallerken.
Relaterte
Oppskrifter
AMUSE-BOUCHE MED LAKS
20 m17. maiEnkelAmuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
BIFFTARTAR MED SABA DRUEMOST OG URTEPREGET OLIVENOLJE
10 mForrettEnkelKlassisk biffrett som passer ypperlig til lunsj eller som forrett til deg og dine gjester
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-