Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

TOMATSUPPE MED OLIVENOLJE MED CHILI & HVIT BALSAMICO

Tomatsuppe er enkel, raskt og sunt. I tillegg er den full av smaker som både store og små kan sette pris på. Prøv denne versjonen med chili!

Koketid Under 1 time
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Lunsj, Suppe
Enkel
4

Porsjoner

Tomatsuppe er enkel, raskt og sunt. I tillegg er den full av smaker som både store og små kan sette pris på. Prøv denne versjonen med chili!

1 ss Hverdagsolje
3 sjalottløk
10.1 Halvtørkede Cherrytomater
1 boks hermetiske tomater
2 ferske tomater
5 dl grønnsakskraft
Olivenolje med chili
Hvit balsamico*
Havsalt fra Camargue
1. 

Grovhakk 8 stk Halvtørkede Cherrytomater.


2. 

Reduser de hermetiske og de ferske tomatene (skjært i båter) tomatene til det er nesten ikke mer saft.


3. 

Finhakk og fres sjalottløken i en kjele med Olivenolje til de blir blanke.


4. 

Tilsett så 4 stk Halvtørkede Cherrytomater og fortsett å frese i 2 minutter til.


5. 

Etter å ha redusert de hermetiske tomatene og de ferske tomatene, la de stå å småkoke 2 minutter.


6. 

Tilsett så grønnsakskraften og la det hele småkoke 10 minutter.


7. 

Kjør suppen glatt med en stavmikser.


8. 

Ha 1 ss grovhakkede Halvtørkede Cherrytomater i hver tallerken.


9. 

Server suppen varm, og topp med 1 ss Olivenolje med chili og 1 ts Hvit balsamico per tallerken.


10. 

Dryss en klype Havsalt fra Camargue over hver tallerken.


Tilberedning

1. 

Grovhakk 8 stk Halvtørkede Cherrytomater.


2. 

Reduser de hermetiske og de ferske tomatene (skjært i båter) tomatene til det er nesten ikke mer saft.


3. 

Finhakk og fres sjalottløken i en kjele med Olivenolje til de blir blanke.


4. 

Tilsett så 4 stk Halvtørkede Cherrytomater og fortsett å frese i 2 minutter til.


5. 

Etter å ha redusert de hermetiske tomatene og de ferske tomatene, la de stå å småkoke 2 minutter.


6. 

Tilsett så grønnsakskraften og la det hele småkoke 10 minutter.


7. 

Kjør suppen glatt med en stavmikser.


8. 

Ha 1 ss grovhakkede Halvtørkede Cherrytomater i hver tallerken.


9. 

Server suppen varm, og topp med 1 ss Olivenolje med chili og 1 ts Hvit balsamico per tallerken.


10. 

Dryss en klype Havsalt fra Camargue over hver tallerken.


Ingridienser

1 ss Hverdagsolje
3 sjalottløk
10.1 Halvtørkede Cherrytomater
1 boks hermetiske tomater
2 ferske tomater
5 dl grønnsakskraft
Olivenolje med chili
Hvit balsamico*
Havsalt fra Camargue

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter