Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
NYHET!
Saba druemost
Italia
kr 249.00,-
Legg i handlekurv-
NYHET!
Olivenolje med sitrusfrukt
Italia
kr 229.00,-
Forberedelsestid 20 minKoketid 10 minTotal tid 30 minPorsjoner 4 porsjonerEnkel
Hva lager du MiddagTilberedning
- Strimle hodekål, del gulrot i staver, grovhakk bladpersillen
- Kok potetene i vann inntil de er møre
- Ha gulrotstavene i vann og kok opp vannet til kokepunktet. Ta kasserollen av varmen. Sil vannet av gulrøttene etter 7-8 minutter. Ha dem over i kaldt vann og sil av vannet igjen. Sett til side
- Forvell brekebønnene i 2 minutter og ha dem så over kaldt vann. Sil så vannet av brekebønnene. Sett til side
- Bland 1 ss Olivenolje med sitrusfrukt med strimlet kål. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet sort pepper
- Varm opp igjen brekkbønner og gulrotstavene i 0,5 dl vann, og bland med 1 ss Olivenolje med sitrusfrukt før servering. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet sort pepper
- Ha fiskeskivene i kokende vann og fjern kjelen fra varmen når vannet har kokt opp igjen
- La fiskeskivene trekke i 10 minutter med lokk
- Dander hver tallerken med hvitkål i midten, ha fiskeskive over og deretter både gulrøtter, brekkbønner og kokte poteter. Dryss over grovhakket bladpersille. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet pepper
- Avslutt med å ringle 1 ts Saba druemost over hver porsjon
Ingredienser
Ingredienser
Tilberedning
- Strimle hodekål, del gulrot i staver, grovhakk bladpersillen
- Kok potetene i vann inntil de er møre
- Ha gulrotstavene i vann og kok opp vannet til kokepunktet. Ta kasserollen av varmen. Sil vannet av gulrøttene etter 7-8 minutter. Ha dem over i kaldt vann og sil av vannet igjen. Sett til side
- Forvell brekebønnene i 2 minutter og ha dem så over kaldt vann. Sil så vannet av brekebønnene. Sett til side
- Bland 1 ss Olivenolje med sitrusfrukt med strimlet kål. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet sort pepper
- Varm opp igjen brekkbønner og gulrotstavene i 0,5 dl vann, og bland med 1 ss Olivenolje med sitrusfrukt før servering. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet sort pepper
- Ha fiskeskivene i kokende vann og fjern kjelen fra varmen når vannet har kokt opp igjen
- La fiskeskivene trekke i 10 minutter med lokk
- Dander hver tallerken med hvitkål i midten, ha fiskeskive over og deretter både gulrøtter, brekkbønner og kokte poteter. Dryss over grovhakket bladpersille. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet pepper
- Avslutt med å ringle 1 ts Saba druemost over hver porsjon
Relaterte
Oppskrifter
BABA GANOUSH
MiddagMediumDenne oppskriften på Baba Ganoush er utviklet @juliesmatblogg og vi anbefaler på det varmeste å prøve denne hjemme. I denne oppskriften får du også mulighet til å lære mer om hvordan milde, balanserte og intense olivenoljer brukes forskjellig i matlaging.
BLÅSKJELL MED TOMATBASERT MIDDELHAVSSAUS
25 mLunsjMediumSmakfull rett med blåskjell og tomat. Passer like godt om vinteren som en sommerkveld.
-
NYHET!
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x