Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Balsamico med tranebær
Italia
kr 169.00,-
Tilberedning
- Forvarm ovnen til 175 grader
- Vask tyttebærene, sett de til side
- Pisk egg og sukker hvitt i 5 minutter
- Del vaniljestangen i to og ha frøene i blandingen
- Tilsett deretter Hverdagsolje og hvetemel, fortsett å blande
- Ha så i Balsamico med tranebær, hakkede pekannøtter og tyttebær. Bland forsiktig
- Ha deigen i en form på 26 cm og stek den i 45minutter
- Før servering; ringle 1 ss Høstolje over hver kakebit
Ingredienser
Ingredienser
- 3 stk egg
- 260 g sukker
- 1 stk vaniljestang
- 340 g hvetemel
- 275 g tyttebær
- 60 g pekannøtter
- 3 ss Balsamico med tranebær
- Høstolje eller annen balansert olivenolje
Tilberedning
- Forvarm ovnen til 175 grader
- Vask tyttebærene, sett de til side
- Pisk egg og sukker hvitt i 5 minutter
- Del vaniljestangen i to og ha frøene i blandingen
- Tilsett deretter Hverdagsolje og hvetemel, fortsett å blande
- Ha så i Balsamico med tranebær, hakkede pekannøtter og tyttebær. Bland forsiktig
- Ha deigen i en form på 26 cm og stek den i 45minutter
- Før servering; ringle 1 ss Høstolje over hver kakebit
Relaterte
Oppskrifter
BLÅBÆR OG SOLBÆR MUFFINS MED HAVREGRYN
20 mBakstEn saftig og sunnere vri på muffins som passer utmerket til kaffen, men like god alene
BLÅBÆRMUFFINS
BakstDisse saftige blåbærmuffinsene har en myk og fruktig kjerne av friske blåbær. Kombinasjonen av balsamico og blåbær er helt nydelig! Perfekt å servere til kaffegjestene, på kakebordet i en bursdag eller som en overraskelse i matpakken!
FASTELAVNSBOLLE ALL’ ITALIANA
1 t og 20 mBakstMediumFastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med olivenolje med sitron og pistasjkrem. Prego!
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x