TRØFFELPASTA MED KANTARELLER

Smaksrik pastarett med ekte høstsmaker
Bilde
Forberedelsestid 10 min
Koketid 10 min
Total tid 20 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Knus pepperkornene i en morter
  • Ha Hverdagsoljen og smøret i en stekepanne på middels varme
  • Finhakk og fres sjalottløken og soppen
  • Smak til med Havsalt fra Camargue og pepper
  • Tilsett fløten og fortsett å steke i 1 minutt. Sett til side men hold det varmt
  • Kok Tagliatelle med trøffel som anvist på pakken
  • Bland soppblandingen sammen med tagliatelle
  • Ringle over Olivenolje med hvit trøffel og dryss over 1-2 klyper Hvitt trøffelsalt
    Bilde
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Knus pepperkornene i en morter
  • Ha Hverdagsoljen og smøret i en stekepanne på middels varme
  • Finhakk og fres sjalottløken og soppen
  • Smak til med Havsalt fra Camargue og pepper
  • Tilsett fløten og fortsett å steke i 1 minutt. Sett til side men hold det varmt
  • Kok Tagliatelle med trøffel som anvist på pakken
  • Bland soppblandingen sammen med tagliatelle
  • Ringle over Olivenolje med hvit trøffel og dryss over 1-2 klyper Hvitt trøffelsalt
    Bilde
Olivier Pean

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE