Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

VARM SJOKOLADE MED SJOKOLADEKREM OG CHILIOLJE

Ekte varm sjokolade skal være litt tykk i konsistensen og full av rik og fyldig sjokoladesmak. Denne med chili balanserer smaken perfekt!

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Drikke
Enkel
4

Porsjoner

Ekte varm sjokolade skal være litt tykk i konsistensen og full av rik og fyldig sjokoladesmak. Denne med chili balanserer smaken perfekt!

4 ss Økologisk sjokoladekrem m/kakao & hasselnøtter
1 ts Chiliolje
5 dl melk eller havremelk
evnt 2 ss fløte
minimarshmallows eller pisket krem
Espelette chilipulver AOP
1. 

Rør ut sjokoladekremen med chilioljen og den eventuelle fløten i en liten gryte


2. 

Skru varmen på svakt, og rør inn litt og litt melk. Varm opp til rett under kokepunkt


3. 

Server i kopper og topp med minimarshmallows eller pisket krem


4. 

Til slutt, dryss over litt espelette chilipulver AOP


Tilberedning

1. 

Rør ut sjokoladekremen med chilioljen og den eventuelle fløten i en liten gryte


2. 

Skru varmen på svakt, og rør inn litt og litt melk. Varm opp til rett under kokepunkt


3. 

Server i kopper og topp med minimarshmallows eller pisket krem


4. 

Til slutt, dryss over litt espelette chilipulver AOP


Ingridienser

4 ss Økologisk sjokoladekrem m/kakao & hasselnøtter
1 ts Chiliolje
5 dl melk eller havremelk
evnt 2 ss fløte
minimarshmallows eller pisket krem
Espelette chilipulver AOP

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter