Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Penarrubia
olivenolje - 500mlAlbacete, Spania, November 2021
kr 349.00,-
Legg i handlekurv-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 750mlHellas, 2021
kr 329.00,-
Legg i handlekurv-
Urtesalt til fisk
Frankrike
kr 109.00,-
Legg i handlekurv-
Balsamico med grapefrukt
Italia
kr 169.00,-
Forberedelsestid 15 minKoketid 5 minEnkel
Olivier PeanTilberedning
- Skrell og del ananasen i terninger
- Del paprikaen i terninger
- Knus pepperkornene i en morter
- Lag dressing med Olivenolje, Olivenolje med chili og Balsamico med grapefrukt, smak til med Urtesalt og de knuste pepperkornene
- Vend inn dressingen med ananas, paprika, og ¾ av korianderen. Sett til side
- Bland rømme med Olivenolje og grapefruktbalsamico. Sett til side
- Strimle rødkål i tynne skiver. Sett til side
- Rør sammen alle ingrediensene til en marinade
- Del fisken i 4 stykker og pensle rikelig med marinaden
- Stek laksen i en stekepanne på medium varme med Hverdagsolje
- Smør rømmedressingen over lompene, ha deretter på ananas-salsaen og rødkålen, og ha laksen på toppen. Avslutt med koriander og litt rømmedressing
- Brett lompene som du vil
Ingredienser
Ingredienser
Marinade
- 2 ss flytende honning
- 1 ss Mild olivenolje
- 1 ss Olivenolje med chili
- 2 ss Balsamico med grapefrukt
- 4-5 korn Hvitt pepper
- Urtesalt til fisk
- 400 g laksefilet
- 1 ss Hverdagsolje
Rømmedressing
- 2-3 ss rømme
- 2 ss Mild olivenolje
- 2 ss Balsamico med grapefrukt
Ananassalsa
- ½ ananas
- 1 paprika
- 1 neve koriander
- 1,5 ss Mild olivenolje
- 1 ss Balsamico med grapefrukt
- Hvitt pepper
- Urtesalt til fisk
Wrap
- 4 tortilla-wrap
- ⅓ rødkål
- 1 neve koriander
Olivier PeanTilberedning
- Skrell og del ananasen i terninger
- Del paprikaen i terninger
- Knus pepperkornene i en morter
- Lag dressing med Olivenolje, Olivenolje med chili og Balsamico med grapefrukt, smak til med Urtesalt og de knuste pepperkornene
- Vend inn dressingen med ananas, paprika, og ¾ av korianderen. Sett til side
- Bland rømme med Olivenolje og grapefruktbalsamico. Sett til side
- Strimle rødkål i tynne skiver. Sett til side
- Rør sammen alle ingrediensene til en marinade
- Del fisken i 4 stykker og pensle rikelig med marinaden
- Stek laksen i en stekepanne på medium varme med Hverdagsolje
- Smør rømmedressingen over lompene, ha deretter på ananas-salsaen og rødkålen, og ha laksen på toppen. Avslutt med koriander og litt rømmedressing
- Brett lompene som du vil
Relaterte
Oppskrifter
APPELSIN- OG RØDBETSALAT MED SABA DRUEMOST
20 mLunsjEnkelFrisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen
BLÅSKJELL MED TOMATBASERT MIDDELHAVSSAUS
25 mLunsjMediumSmakfull rett med blåskjell og tomat. Passer like godt om vinteren som en sommerkveld.
BROKKOLISUPPE MED BALSAMICO MED HVIT TRØFFEL
20 mForrettEnkelSmaksrik og sunn suppe som er perfekt både til lunsj og middag
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-
GULLVINNER