Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

WRAP MED MARINERT LAKS

Prøv vår oppskrift på wrap som er sunn og lettvint, og like god til lunsj, middag eller varm kveldsmat.

Koketid Under 30 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Lunsj, Middag
Enkel
4

Porsjoner

Prøv vår oppskrift på wrap som er sunn og lettvint, og like god til lunsj, middag eller varm kveldsmat.

Marinade
2 ss flytende honning
1 ss Mild olivenolje
1 ss Olivenolje med chili
2 ss Balsamico med grapefrukt
5 korn Hvitt pepper
Urtesalt til fisk
400 g laksefilet
1 ss Hverdagsolje
Rømmedressing
3 ss rømme
2 ss Mild olivenolje
1.9 ss Balsamico med grapefrukt
Ananassalsa
0.5 ananas
0.9 paprika
1 neve koriander
1.5 ss Mild olivenolje
1 ss Balsamico med grapefrukt
Hvitt pepper
Urtesalt til fisk
Wrap
4 tortilla-wrap
0.3 rødkål
1 neve koriander
1. 

Skrell og del ananasen i terninger


2. 

Del paprikaen i terninger


3. 

Knus pepperkornene i en morter


4. 

Lag dressing med Olivenolje, Olivenolje med chili og Balsamico med grapefrukt, smak til med Urtesalt og de knuste pepperkornene


5. 

Vend inn dressingen med ananas, paprika, og ¾ av korianderen. Sett til side


6. 

Bland rømme med Olivenolje og grapefruktbalsamico. Sett til side


7. 

Strimle rødkål i tynne skiver. Sett til side


8. 

Rør sammen alle ingrediensene til en marinade


9. 

Del fisken i 4 stykker og pensle rikelig med marinaden


10. 

Stek laksen i en stekepanne på medium varme med Hverdagsolje


11. 

Smør rømmedressingen over lompene, ha deretter på ananas-salsaen og rødkålen, og ha laksen på toppen. Avslutt med koriander og litt rømmedressing


12. 

Brett lompene som du vil


Tilberedning

1. 

Skrell og del ananasen i terninger


2. 

Del paprikaen i terninger


3. 

Knus pepperkornene i en morter


4. 

Lag dressing med Olivenolje, Olivenolje med chili og Balsamico med grapefrukt, smak til med Urtesalt og de knuste pepperkornene


5. 

Vend inn dressingen med ananas, paprika, og ¾ av korianderen. Sett til side


6. 

Bland rømme med Olivenolje og grapefruktbalsamico. Sett til side


7. 

Strimle rødkål i tynne skiver. Sett til side


8. 

Rør sammen alle ingrediensene til en marinade


9. 

Del fisken i 4 stykker og pensle rikelig med marinaden


10. 

Stek laksen i en stekepanne på medium varme med Hverdagsolje


11. 

Smør rømmedressingen over lompene, ha deretter på ananas-salsaen og rødkålen, og ha laksen på toppen. Avslutt med koriander og litt rømmedressing


12. 

Brett lompene som du vil


Ingridienser

Marinade
2 ss flytende honning
1 ss Mild olivenolje
1 ss Olivenolje med chili
2 ss Balsamico med grapefrukt
5 korn Hvitt pepper
Urtesalt til fisk
400 g laksefilet
1 ss Hverdagsolje
Rømmedressing
3 ss rømme
2 ss Mild olivenolje
1.9 ss Balsamico med grapefrukt
Ananassalsa
0.5 ananas
0.9 paprika
1 neve koriander
1.5 ss Mild olivenolje
1 ss Balsamico med grapefrukt
Hvitt pepper
Urtesalt til fisk
Wrap
4 tortilla-wrap
0.3 rødkål
1 neve koriander

Flere smaksrike

Oppskrifter