Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

GRILLEDE ANANAS- OG MANGOSKIVER MED VANILJEIS

Perfekt dessert etter sommermåltidet, og her trenger du ikke forlate grillen for å tilberede.

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Dessert
Enkel
4

Porsjoner

Perfekt dessert etter sommermåltidet, og her trenger du ikke forlate grillen for å tilberede.

1 stk

ananas

2 stk

mango

2 klyper

Havsalt fra Camargue

1 knivspiss

Espelette Chilipulver AOP

Kastanjehonning

4 kuler

vaniljeis

1 ss

mild olivenolje

1 ss

Ananasbalsamico

1. 

Skrell ananasen og del i skiver på ca. 0,5 cm, fjern midten og restene av skallet.


2. 

Skrell mangoen og del i skiver på ca. 5 mm.


3. 

Bland sammen havsalt fra Camargue og espelette chilipulver, og lag dressingen med mild olivenolje og ananasbalsamico.


4. 

Forvarm grillen og legg fruktskivene på. Pensle veldig lett med kastanjehonning og la dem karamellisere ca. 1 minutt.


5. 

Snu fruktskivene, pensle lett med kastanjehonning, grill 1 minutt til og ha dem over på et fat.


6. 

Dryss havsalt og espelette chilipulver over den grillede frukten.


7. 

Server umiddelbart sammen med vaniljeis. Ringle ½ ss dressing over hver tallerken.


Tilberedning

1. 

Skrell ananasen og del i skiver på ca. 0,5 cm, fjern midten og restene av skallet.


2. 

Skrell mangoen og del i skiver på ca. 5 mm.


3. 

Bland sammen havsalt fra Camargue og espelette chilipulver, og lag dressingen med mild olivenolje og ananasbalsamico.


4. 

Forvarm grillen og legg fruktskivene på. Pensle veldig lett med kastanjehonning og la dem karamellisere ca. 1 minutt.


5. 

Snu fruktskivene, pensle lett med kastanjehonning, grill 1 minutt til og ha dem over på et fat.


6. 

Dryss havsalt og espelette chilipulver over den grillede frukten.


7. 

Server umiddelbart sammen med vaniljeis. Ringle ½ ss dressing over hver tallerken.


ingredienser

1 stk

ananas

2 stk

mango

2 klyper

Havsalt fra Camargue

1 knivspiss

Espelette Chilipulver AOP

Kastanjehonning

4 kuler

vaniljeis

1 ss

mild olivenolje

1 ss

Ananasbalsamico

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter