X
Menu
MENU
kr 69,00

Lagerstatus: På lager

arrow_drop_down

Linguine 500g

Lurer du på hva du kan bruke vår linguine til? Se hva som er Francesco sin favorittrett her!

Tilberedningstips fra Antonio Roversi, produsent av pastaen:
Kok opp pastaen i rikelig med vann (se koketid på pakken). Hell over en av våre gode olivenoljer. Dryss over litt salt til pasta&salat, pluss en håndfull parmesan og kjenn den friske aromaen som stiger opp. Det er først da du oppdager hvordan en virkelig god pasta skal smake.

Nyt en lykkelig stund med denne ekte pastaen fra Antonio Roversi som også produserer en av våre favoritt olivenoljer fra Azienda Del Carmine i Marches i Italia.
Les mer om produsenten av pastaen og olivenoljen her.

Å fremstille en god og næringsrik pasta krever at man er påpasselig med hele prosessen; helt fra dyrkingen av hveten frem til innhøstingen, og til slutt med selve produksjonen av pastaen. Hveten vi benytter i vår pasta kommer fra Marchesregionen, der et helt spesielt mikroklima gjør at hveten har riktig sammensetning av næringsstoffer. 

Trafilata al bronzo: under produksjonen benyttes varmeprosesser spesielt tilpasset de forskjellige pastatypene, og pastaen formes gjennom støpte bronseformer. Denne prosessen er viktig fordi for høy varme gjør pastaen hard og glatt, og reduserer dens evne til å absorbere sauser og olivenolje.

Trykk her for å se alle våre pastaoppskrifter.

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Linguine 500g

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!