En økologisk confit med karamelliserte rødbeter og løk kokt i balsamicoeddik.
Passer til vinterens retter med kjøtt, lam, hvit fisk og ost.
Opprinnelsesland Frankrike
Ingredienser Rødbet*(29,4%), løk*(29.4%), sukker*(29.4%), balsamicoeddik* (10.6%), salt (0.8%), krydder*(0.2%), geleringsmiddel: pektin*(0.2%).
Næringsinnhold  per 100g Energi (KCAL/KJ) 928 kj / 220 kcal Hvorav mettet fett 0.1 g/ 0 g Protein 1.2 g Karbohydrat hvorav sukkerarter 51 g/ 49 g Salt 1.1 g
Oppbevaring Etter åpning, oppbevares i kjøleskap og i inntil 15 dager
Prøv den til våre oppskrifter:
Kjøttboller med rørte tyttebær, rødbetconfitsaus og sennepssaus
Julelefse