X
Menu
MENU
kr 349,00

Lagerstatus: På lager

arrow_drop_down

Save Nature 500 ml - Spania - Mild

Save Nature olivenoljen – et solidarisk prosjekt. Olivenlunden 1830 støtter det solidariske prosjektet "Apadrina un olivo" i Aragaon regionen, i Spania, ved å adoptere 133 oliventrær som Save Nature olivenoljen kommer fra. Save Nature er en mild, fruktig og silkemyk olivenolje med nydelige noter av skogsbær. En flott allround olivenolje.


I MUNNEN Mild og fruktig olivenolje med duft av fikenblad og mandel. I munnen; delikat og silkemyk olivenolje med nydelige noter av skogsbær, nøtter og urter. Lett pikant avslutning.


PASSER TIL hvit fisk og sjømat, hvitt kjøtt (nydelig på kylling), lam, suppe, bønner, linser, grønnsaker (spesielt på potet og asparges), suppe, majones, tomatsuppe, pasta, lasagne, friske desserter med frukt og til vaniljeis.


OLIVENLUND Mi olivo
INNHØSTNING November 2020
OPPRINNELSE Oliete, Aragón regionen, Spania


INGREDIENSER Extra virgin olivenolje 100% (Arbequina)

NÆRINGSINNHOLD per 100ml Energi (KCAL/KJ) 3768 kj / 900 kcal Fett 99,8 g hvorav mettet fett 15,1 g Protein 0g Karbohydrater 0 g hvorav sukkerarter 0 g Salt 0 g


OM OLIVENLUNDEN
Save Nature olivenoljen – et solidarisk prosjekt. Historie, tradisjon og solidaritet. På grunn av fraflytting fra den spanske landsbyen Oliete, i Aragón regionen, døde tusenvis av gamle oliventrær på grunn av mangel på stell og kultivering. Den lokale olivenoljeprodusenten, Alberto Alfonso, tok initiativ til å starte prosjektet «Apadrina un olivo» ved å samle folk og organisasjoner til å adoptere oliventrær for å på den måten redde trærne og gjenreise den stolte olivenkulturen i området. Dette initiativet har ført til adopsjon av 7000 oliventrær, opprettelse av 14 arbeidsplasser i landsbyen, bevaring av skolen som dermed har 8 ekstra elever, og bygging av en ny olivenoljepresse. Olivenlunden 1830, som allerede er forpliktet til Act for Planet organisasjonen for bærekraftig utvikling i Provence, støtter dette initiativet i Oliete ved å adoptere 133 oliventrær som Save Nature olivenoljen kommer fra.

Vi anbefaler dette produktet med

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Save Nature 500 ml - Spania - Mild

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!