X
Menu
MENU

Hege Therese anbefaler – Pesto Genovese og Canistrelli med Provenceurter 

“Jeg elsker pesto Genovese fordi den har en nydelig smak av fersk basilikum og parmesan. For en pastaelsker som meg er den perfekt fordi jeg kan bruke den til flere retter. Og har jeg lyst på noe snadder før middag eller til kvelds, så er den nydelig på kjeks.”

I denne pestoen, Pesto Genovese, er basisingrediensen basilikum genovese. Pesto har sin opprinnelse fra Liguria i Nord Italia. Ordet “pesto” kommer fra “pestare” som betyr å mose/knuse. Vår pesto Genovese er produsert i Liguria og laget etter den tradisjonnelle oppskriften, ved å bruke de beste råvarene. Blant annet Basilikum genovese DOP (opprinnelsesbetegnet).

Canistrelli med Provenceureter er produsert på vår egen kjeksfabrikk; La Biscuiterie de Forcalquier.

Denne lille kjeks-fabrikken ligger i en gammel industribygning fra 1900-tallet ved inngangen til byen Forcalquier i høy-Provence. Her produseres alle de fantastiske bakevarene med økologisk mel fra lokale leverandører, naturligvis med lavt gluteninnhold.

Kjøp produktene her:

[wpcloud_image attach_image=”2346″]
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!