X
Menu
MENU

Småretter

Bla i mange oppskrifter på våre beste småretter. Hos oss finner du småretter som gjør seg godt som en forrett, tilbehør, til tapas eller et lett måltid. Felles for dem alle: de er fulle av god smak.

Brente mandler med balsamico

Ciappe med pesto genovese og cherrytomater

Ciappe med sort olivenpaté og valnøtt

Eplemos

Ristede rødbeter med kirsebærbalsamico og geitost

Tomat og bringebær med basilikumolje

Tomatsorbet med agurk- og paprikasalat

Mangoskiver marinert i balsamico

Melon med parmaskinke

Laksetartar med sitronbalsamico

Amuse-bouche med laks

Pannekake med appelsinsaus

Poteter med grønn sitronolje

Poteter med basilikumolje

Raspede gulrøtter med sitron- og ingefærolje

Agurksalat med grønn sitronolje, hvit balsamico og urtesalt

Rugbrød med røkelaks og rømmesaus

Avocado med basilikumolje og eplebalsamico

Rugbrød med kokt skinke og gulost

Bløtkokte egg med trøffelsalt og pepper

Smoothie med selleri og eple

Avocadotoast med posjert egg

Avocadotoast med granateple

Sild med karri

Ostefat

Eggerøre med trøffelolje & trøffelsalt

Rødkålsalat

Julelefse

Rekesalat

Gravlaks med eggemousse

Bruschetta à la Olivenlunden

Hvit pizza med sjampinjong og trøffelolje

Laksesashimi med ponzusaus & kamskjell med trøffel

Selleridipp med trøffel

Amuse bouche med Trøffelbalsamico

Stekt camembert

Salt pannekake med mozzarella og kantareller

Sjampinjongcarpaccio med epleterninger

Rødbeter med sursøt saus

Sellerisuppe med sjampinjong

Parmesansuppe med olivenpaté og tomat

Steinsopp med kandisert sitron og timian

Gulrotsalat

Salat med geitost og blåbær

Salat med bønner og artisjokk

Kamskjell med sopp

Auberginebruschetta med Caponata

Kamskjellcarpaccio med frukt

Grillet ananas med chiliolje

Tomatsalat med mozzarella

Frisk salat med stekt torsk og rømmedressing

Terte med tomat, sennep og salat

Paprikasorbet med jordbær og tomater

Agurksalat

Aspargesbønner med fersken

Passata med marinerte jordbær og agurk

Jordbær- og aspargescarpaccio

Karamellisert tomat med Kampot-pepper

Asparges med persillemajones

Bruschettina med røkelaks

Bruschettina med blåmuggost

Bruschettina med sort tapenade og spekeskinke

Bruchettina med sort tapenade og avocado

Bruschettina med sort tapenade og tomater

Tomat- og mozzarellakrem med Pesto Genovese

Rødbetcarpaccio med sort tapenade-dressing

Foccacia

Kjøleskapsgrøt med sitronolje og eplebalsamico

Stekt eple på brødskive

Frisk mozzarellasalat

Tomatsalat

Tomatfondant

Gazpacho

Epler med tørkede frukter

Feta og mango med hvit balsamico og basilikumolje

Kamskjell med frukt, balsamico med vanilje og grønn sitronolje

Stekte epler med sitron

Blodappelsin med rødløk

Landbrød med pecorino og parmaskinke

Olivenkake med Nyons oliven

Ovnsbakt tomat