X
Menu
MENU
kr 359,00

Lagerstatus: På lager

arrow_drop_down

Sommerolje 500 ml - Italia - Balansert

Årets Sommerolje har sin opprinnelse i olivenlunden, Frantoio Bonamini, i Verona-provinsen i Italia. Drevet av en rotfestet kjærlighet for olivenolje, og området, har Giancarlo og Sabrina Bonamini holdt liv i tradisjonen med olivendyrking og fremstilling av førsteklasses olivenolje i mer enn førti år. En frisk og silkemyk olivenolje med noter av banan, jasmin og avokado og en lang og pikant avslutning. Sommeroljen er spesielt utvalgt for å brukes til alt sommeren har å by på av salater, grønnsaker, fisk, kjøtt og frukt.


I MUNNEN Balansert og fruktig olivenolje med duft av blomster og urter. I munnen; frisk og silkemyk olje med noter av banan, avokado og jasmin. Lang aromatisk og pikant avslutning.


PASSER TIL Sommeroljen er spesielt utvalgt for å brukes til alt sommeren har å by på av salater, grønnsaker, fisk, kjøtt og frukt. Smak den på salater, grønnsaker, grillet fisk og kjøtt, på pizza, med godt brød, spekemat, på fersk ost og sammen med dessert med frukt, bær og med vaniljeis.


OLIVENLUND Frantoio Bonamini
INNHØSTNING November 2020
OPPRINNELSE Verona, Veneto, Italia


INGREDIENSER Extra virgin olivenolje (Frantoio 70% Peranzana 30%)

NÆRINGSINNHOLD per 100ml Energi (KCAL/KJ) 3768 kj / 900 kcal Fett 99,8 g hvorav mettet fett 15,1 g Protein 0g Karbohydrater 0 g hvorav sukkerarter 0 g Salt 0 g


OM OLIVENLUNDEN
På de høyeste områdene i Verona-provinsen, på smale terrasser i nesten utilgjengelige områder, har gamle arter som Casaliva, samt de typisk italienske Peranzana-, Frantoio- og Leccino-olivensortene, blitt dyrket i mange år. Drevet av en rotfestet kjærlighet for produktet, og området, har Giancarlo og Sabrina holdt liv i tradisjonen med olivendyrking og fremstilling av førsteklasses olivenolje i mer enn førti år.


Vi anbefaler dette produktet med

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Sommerolje 500 ml - Italia - Balansert

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!