X
Menu
MENU

Tilbehør

Vi i Olivenlunden 1830 vet at det ofte er tilbehøret som gjør selve middagen til en suksess og en smaksopplevelse. Et godt tilbehør kan være med å sette prikken over i’en på en god rett eller forvandle en kyllingfilet, et stykke fisk eller kjøtt til noe helt fantastisk. Her har vi samlet våre beste tilbehør til både hverdagsmiddagen og fest.

Hummus

Ristede rødbeter med kirsebærbalsamico og geitost

Mangoskiver marinert i balsamico

Sweet & sour dipp til hvit fisk

Enkel dipp med sitron og hvitløk

Krydret saus til fisk og grønnsaker

Amuse-bouche med laks

Glaserte grønnsaker med rosmarinolje

Rømmesaus med chiliolje og pestato med paprika

Rømmesaus med sitronolje og honning- & ingefærbalsamico

Poteter med grønn sitronolje

Poteter med basilikumolje

Raspede gulrøtter med sitron- og ingefærolje

Agurksalat med grønn sitronolje, hvit balsamico og urtesalt

Sennepssaus

Sild med karri

Eggerøre med trøffelolje & trøffelsalt

Rødbetsalat med blåmuggost

Rødkålsalat

Gravlaks med eggemousse

Bruschetta à la Olivenlunden

Tomatsuppe

Trøffelrisotto med torsk

Potetmos med trøffelolje og sommertrøffel

Fløtegratinerte poteter med trøffel

Selleridipp med trøffel

Rotgrønnsaker med blomsterhonning og høstolje

Risotto med marinert sopp

Steinsopp med kandisert sitron og timian

Grønnsaksfrikassé

Gulrotsalat

Salat med geitost og blåbær

Salat med bønner og artisjokk

Kamskjell med sopp

Auberginebruschetta med Caponata

Tomatsaus med passata

Saus med kapers til fisk eller kylling

Potetsalat med kapers

Mangosalsa

Agurksalat

Aspargesbønner med fersken

Grønnsaksspyd med ketchupdressing

Quinoasalat med Sitronolje og Sitronbalsamico

Passata med marinerte jordbær og agurk

Karamellisert tomat med Kampot-pepper

Asparges med persillemajones

Tomatblanding til Bruschettina

Tomat- og mozzarellakrem med Pesto Genovese

Foccacia

Aspargesrisotto med olivenolje og parmesan

Verdens beste guacamole

Quinoasalat med mynteolje og granateplebalsamico

Potetsalat med rømmedressing

Byggris med olivenolje og fersken- og aprikosbalsamico

Kremet potetsalat

Potetsaus med hvitløksolje

Trøffeldipp

Dipp med gorgonzola & Hvit balsamico

Tapenadedipp med Banyulseddik

Dipp m/ Sennep med Espelette-chili

Marokkansk marinade

Vinaigrette med Granateplebalsamico

Majones med Sennep med Provenceurter

Majones med Sennep med Espelette-chili

Sursøt saus med olivenolje & honning

Frisk potetsalat

Tabbouleh - frisk couscoussalat

Kremet potetsalat

Tomatsalat

Tomatsalsa

Linser med kaffe

Salat med couscous, ovnsbakte gulrøtter og druer

Basis tomatsaus med olivenolje

Tomatfondant

Hjemmelaget ratatouille

Feta og mango med hvit balsamico og basilikumolje

Ovnsbakte grønnsaker med balsamico med fersken og aprikos og mandarinolje

Stekte epler med sitron

Aioli

Blodappelsin med rødløk

Landbrød med pecorino og parmaskinke

Olivenkake med Nyons oliven

Potetpuré med tomater og oliven

Ovnsbakt tomat