X
Menu
MENU

Ida anbefaler – Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter

“Pistasjkremen er min favoritt fordi man kjenner smaken av ekte pistasj og bitene av pistasjkrokan er en gledelig overraskelse i den silkemyke kremen. 

Nyt den med vaniljeis! Ta et høyt glass med en god vaniljeis i bunnen,  pistasjkrem, et lag knuste canistrelli med anis eller honning, friske jordbær hakket i biter og legg det lagvis i det høye glasset. Topp med en ekstra kule vaniljeis og litt grovhakkede pistasjnøtter på toppen. Garantert suksess!”

Denne pistasjkremen er produsert etter vår egen oppskrift, med hele 22% olivenolje. Vi har også lagt til sprø pistasjkrokan til den tradisjonelle Sicilianske oppskriften.

Pistasjkremen inneholder kun fire ingredienser: pistasjnøtter fra Sicilia, extra virgin olivenolje, melk og sukker.

Uten palmeolje!

100% naturlig, ekte ren smaksopplevelse!

Kjøp produktene: