Gå tilbake Del link via epost
+ porsjoner
OL1F3B1

KRYDRET AUGBERGINE MED FRISK YOGHURTSAUS

Catherine Kluger
En lett og frisk rett som kan nytes både kald og varm. Server som en snack, som en tapasrett eller et smakfullt tilbehør.
Ingen rating
Forberedelsestid 15 min
Koketid 30 min
Total tid 45 min
Hva lager du Lunsj, Middag, Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Vask auberginene, del dem i to og lag kryss i grønnsakskjøttet på kryss og tvers med tuppen av en spiss kniv. Dryss over salt og kryddermiks til marinader og gryteretter, pensle over olivenolje
  • Legg auberginene med kjøttsiden ned på et stekebrett med bakepapir. Ringle over litt vann og stek ved 200°
  • Etter 15 minutter, snu auberginene, pensle over litt mer olivenolje og stek i ytterligere 15 minutter (tiden kan variere avhengig av størrelsen på auberginene. Det viktigste er at auberginene skal bli møre)
  • Tilbered yoghurtsausen ved å blande alle ingrediensene godt sammen
  • Server auberginene, varme eller kalde, sammen med yoghurtsausen
    OL1F3B1
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!