Gå tilbake Del link via epost
+ porsjoner
MG

BRENNESLE- OG SOLSIKKEFRØ PESTO

Rebecca Hawkes
En norsk pesto som du lager med solsikkefrø og lett tilgjengelig «ugress» fra din egen hage - utviklet av Rebecca Hawkes. Brennesle har høyt innhold av jern, kalsium og vitamin a, b og c, og er veldig sunn å innlemme i kostholdet ditt
Ingen rating
Forberedelsestid 20 min
Total tid 20 min
Hva lager du Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner

Ingredienser
  

*Hvis du ønsker en tynnere pesto, f.eks. til å ringle over en suppe, tilsett mer olivenolje

    Instruksjoner
     

    • Varm en stekepanne på medium varme. Ha i frøene. Stekes i noen minutter til de blir karamellfarget i kantene, rør kontinuerlig
    • Fjern frøene fra pannen og avkjøl dem
    • Ha alle ingrediensene i en blender og bland til du har en jevn konsistens
      F E F CBBDBE BFADA F D EBDADB
    Tid Under 30 min
    Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!