Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

LAKSESASHIMI MED BALSAMICO MED MANGO

Prøv vår mangobalsamico over laksesashimi for en lett og sommerlig forrett

Koketid Under 30 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett
Enkel
4

Porsjoner

Prøv vår mangobalsamico over laksesashimi for en lett og sommerlig forrett

600 g

laksefilet

gressløk

3 ss

Grønn sitronolje

Urtesalt til fisk

Timut pepper

1.5 ss

Mangobalsamico*

saltet kapers eller kapers i lake

Balsamicoperler med bringebær

1. 

Grovhakk gressløken


2. 

Kutt laks i tynne skiver og dander på 4 tallerkener eller et stort fat


3. 

Lag en dressing av grønn sitronolje, mangobalsamico og urtesalt til fisk


4. 

Ringle dressingen over lakseskivene


5. 

Ha nykvernet Timut pepper over laksen


6. 

Ha kapersene i en bolle med kaldt vann og skyll av saltet, la det trekke i noen minutter


7. 

Tørk kapersene med kjøkkenpapir og skjær i to


8. 

Dander til slutt med gressløk, kapers og balsamicoperler


Tilberedning

1. 

Grovhakk gressløken


2. 

Kutt laks i tynne skiver og dander på 4 tallerkener eller et stort fat


3. 

Lag en dressing av grønn sitronolje, mangobalsamico og urtesalt til fisk


4. 

Ringle dressingen over lakseskivene


5. 

Ha nykvernet Timut pepper over laksen


6. 

Ha kapersene i en bolle med kaldt vann og skyll av saltet, la det trekke i noen minutter


7. 

Tørk kapersene med kjøkkenpapir og skjær i to


8. 

Dander til slutt med gressløk, kapers og balsamicoperler


ingredienser

600 g

laksefilet

gressløk

3 ss

Grønn sitronolje

Urtesalt til fisk

Timut pepper

1.5 ss

Mangobalsamico*

saltet kapers eller kapers i lake

Balsamicoperler med bringebær

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

kr 109

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

kr 109

Flere smaksrike

Oppskrifter