Ekte varm sjokolade skal være litt tykk i konsistensen og full av rik og fyldig sjokoladesmak. Denne med chili balanserer smaken perfekt!
Ekte varm sjokolade skal være litt tykk i konsistensen og full av rik og fyldig sjokoladesmak. Denne med chili balanserer smaken perfekt!
Økologisk sjokoladekrem m/kakao & hasselnøtter
Chiliolje
melk eller havremelk
evnt 2 ss fløte
minimarshmallows eller pisket krem
Espelette chilipulver AOP
Rør ut sjokoladekremen med chilioljen og den eventuelle fløten i en liten gryte
Skru varmen på svakt, og rør inn litt og litt melk. Varm opp til rett under kokepunkt
Server i kopper og topp med minimarshmallows eller pisket krem
Til slutt, dryss over litt espelette chilipulver AOP
Tilberedning
Rør ut sjokoladekremen med chilioljen og den eventuelle fløten i en liten gryte
Skru varmen på svakt, og rør inn litt og litt melk. Varm opp til rett under kokepunkt
Server i kopper og topp med minimarshmallows eller pisket krem
Til slutt, dryss over litt espelette chilipulver AOP
ingredienser
Økologisk sjokoladekrem m/kakao & hasselnøtter
Chiliolje
melk eller havremelk
evnt 2 ss fløte
minimarshmallows eller pisket krem
Espelette chilipulver AOP