X
Menu
MENU

Frakt og levering

Alle våre varer sendes tollfritt fra vårt varelager i Norge. Vi sender varene med MyPack fra PostNord. Standard fraktpris er NOK 99,- . Vi har fri frakt på alle ordre med MyPack over 400 kr

Vi har også hjemmelevering for 150,-

Vi leverer i hele landet. Ordrebehandlingstid er 1-4 dager. Leveringstid etter ordrebehandlingstid vil vanligvis være 1-2 virkedager sør for Trondheim og 3-5 virkedager i resten av landet. Ingen ordrebehandling i helg- og på helligdager. Vi har vanligvis rask levering, men rekker ikke alltid å behandle alle ordre som er kommet inn i løpet av helgen på mandager pga. stor arbeidsbelastning.

I romjulen vil det være noe redusert henting og utkjøring i forbindelse med Postnords romjulsruter. Det vil være ordinær levering igjen fra 5. januar.

Besøk Postnords hjemmeside for å spore din pakke.

Pakken leveres til ditt valgte MyPack-utleveringssted. Du blir varslet via SMS eller e-post når pakken er ankommet ditt valgte utleveringssted.

Som mottaker er du forpliktet til å underske at antall kolli stemmer med leveranseoversikten, og at det ikke er synlig skade på pakken. Eventuelle skader skal anmerkes på kvitteringen eller fraktdokumentet. Dette gjelder uansett om mottaker er bedrifts- eller privatkunde.

Per i dag har vi ikke mulighet til å levere til Sverige, men jobber med saken.

Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!