GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
PANNEKAKER MED SJOKOLADEKREM
Perfekt dessert! Server med is, frukt eller bær – etter hva man ønsker!
SAFTIG SITRUSKAKE MED OLIVENOLJE
Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en nydelig, frisk sitruskake med Olivenolje med sitrusfrukt. Kaken er toppet med sitron, appelsin og klementin
SITRUSKAKE
Fresh formkake med sitrus! God som dessert eller sammen med en kopp kaffe eller te
AMUSE BOUCHE MED BALSAMICO MED HVIT TRØFFEL
Nydelige små amuse bouche med vår Balsamico med hvit trøffel
TRANEBÆRKAKE MED PEKANNØTTER
Et koselig bidrag til kaffekoppen eller annet hyggelig selskap med høstens bær
BLÅBÆR OG SOLBÆR MUFFINS MED HAVREGRYN
En saftig og sunnere vri på muffins som passer utmerket til kaffen, men like god alene
EPLEKAKE FRA NORMANDIE
En verdig avslutting på et godt måltid eller bare for seg selv ved siden av kaffekoppen.
GULROTKAKE MED PISTASJOSTEKREM
Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres
CÆSARSALAT MED PASJONSFRUKTBALSAMICO-VINAIGRETTE
Prøv vår Cæsarsalat med pasjonsfrukt-vinaigrette. En lett og velsmakende rett som passer til både lunch og middag.
FASTELAVNSBOLLER À LA FRANCE
Fastelavnsboller er saftige og fristende boller som skal fylles med noe godt! Her har vi laget en fransk versjon med vårt smakfulle Syltetøy med klementin & appelsin fra Korsika. Bon Appétit!
FASTELAVNSBOLLE ALL’ ITALIANA
Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med gul sitronolje og pistasjkrem. Prego!
SHAKSHUKA MED KRYDDER
Posjerte egg i tomatsaus med paprika, tomat, løk og kryddermiks til pasta og pizza. Perfekt til en lun helgefrokost eller lunsj.
SJOKOLADEMOUSSE MED INGEFÆR OG HASSELNØTT
En enkel og smakfull juledessert – sjokolademousse med smak av ingefær og hasselnøtt. Laget med sjokoladekrem som inneholder kakao, hasselnøtter, halv-kandiserte ingefærbiter og extra virgin olivenolje.
FLETTEKRINGLE MED BLÅBÆR & PISTASJKREM
Hva er vell bedre enn rykende fersk gjærbakst? Flettekringle med blåbær og pistasjkrem er en klassiker og lang tids favoritt blant alle oss i Olivenlunden 1830.
KALKUN MED TØRKET FRUKT
Saftig, helstekt kalkun med stuffing av tørket frukt, serveres med honningglasserte poteter. En perfekt rett til jul og nyttår.
KJEKS MED SJOKOLADEKREM
Nydelige kjeks med sjokoladekrem med kakao og hasselnøtt. Nytes sammen med en kopp kaffe eller te.
SCONES MED LEMON CURD
Denne oppskriften, med vår mangobalsamico, gir friske og velsmakende scones. Et klart løft til søndagsfrokosten eller lunsjen!
BLÅBÆRMUFFINS
Disse saftige blåbærmuffinsene har en myk og fruktig kjerne av friske blåbær. Kombinasjonen av balsamico og blåbær er helt nydelig! Perfekt å servere til kaffegjestene, på kakebordet i en bursdag eller som en overraskelse i matpakken!