GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
SJOKOLADE- OG PISTASJ LIÉGEOIS
Vår versjon av denne franske desserten er en nydelig blanding av mørk sjokolade, pisket kremfløte og Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
GULROTKAKE MED PISTASJOSTEKREM
Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres
FASTELAVNSBOLLE ALL’ ITALIANA
Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med olivenolje med sitron og pistasjkrem. Prego!
SKOGSBÆRTERTE
Skogsbærterte med fyldig krem. Vakker og se på og fantastisk smakfull!
SKOLEBOLLER MED PISTASJKREM
Disse skolebollene er herlig smakfulle med melis, pistasjkrem og crunch. Oppskriften er utviklet av Trond Vardehaug bak bloggen Godt Servert.