Tilberedning
- Ha eggeplommer, sennep, og sherryeddik i en bolle
- Spe med olivenolje og pisk forsiktig opp til du får en majones
- Tilsett finhakkede persille og smak til med urtesalt og pepper. Sett majonesen i kjøleskapet
- Brekk av nederste delen av aspargesene, skrell de forsiktig og kok i 1 minutt med salt og sukker
- Kjøl aspargesene i kaldt vann og server med persillemajones
Ingredienser
- 2 stk Eggeplommer
- 1 ss Sennep med honning
- 2 ts Sherryeddik
- 2 dl Grand cru olivenolje mild
- Urtesalt kjøtt
- Pepper nykvernet
- 4 ss Bladpersille finhakket
- 1 bunt Grønn asparges
- 1 ts Salt
- 1 ts Sukker
Tilberedning
- Ha eggeplommer, sennep, og sherryeddik i en bolle
- Spe med olivenolje og pisk forsiktig opp til du får en majones
- Tilsett finhakkede persille og smak til med urtesalt og pepper. Sett majonesen i kjøleskapet
- Brekk av nederste delen av aspargesene, skrell de forsiktig og kok i 1 minutt med salt og sukker
- Kjøl aspargesene i kaldt vann og server med persillemajones