Tilberedning
- Vask potetene og søtpotetene. Kok de i saltet, kokende vann til de er møre
- Skrell potetene og søtpotetene og mos de. Bland inn melk, smør, persille og pepper bland til du får en glatt potetpuré
- Varm oljen i en panne og fres løk og hvitløk uten å brune de. Tilsett kryddermiks, smak til med salt og pepper
- Ha torsken i pannen med løken og stek til den flaker seg. Fordel så den flakede fisken utover i en ildfast form
- Fordel potetpureen over og dryss deretter brødsmuler, parmesan og litt kryddermiks over
- Stek ved 180 °C i 20 minutter
- Serveres varm
Ingredienser
- 500 g torsk
- 2 stk middels store søtpoteter
- 2 stk middels store poteter
- 1 ss smør
- 1 dl melk
- 1 stk løk – skrelt og finhakket
- 1 fedd hvitløk - skrelt og finhakket
- 1 ss Extra virgin olivenolje
- 2 ts fersk ingefær - revet
- ½ bunt persille – bladene, skylt, tørket og hakket
- 2 ts Økologisk kryddermiks til fisk
- 2 ss brødsmuler
- 2 ss parmesan
- salt
- pepper
Tilberedning
- Vask potetene og søtpotetene. Kok de i saltet, kokende vann til de er møre
- Skrell potetene og søtpotetene og mos de. Bland inn melk, smør, persille og pepper bland til du får en glatt potetpuré
- Varm oljen i en panne og fres løk og hvitløk uten å brune de. Tilsett kryddermiks, smak til med salt og pepper
- Ha torsken i pannen med løken og stek til den flaker seg. Fordel så den flakede fisken utover i en ildfast form
- Fordel potetpureen over og dryss deretter brødsmuler, parmesan og litt kryddermiks over
- Stek ved 180 °C i 20 minutter
- Serveres varm