Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
Tilberedning
- Forvarm ovnen til 200 grader varmluft
- Ha druene i en ildfast form. Hell over 3 ss Olivenolje, 4 ss Balsamico og det meste av den hakkede timianen. Bland godt sammen, til alle druene er dekket med oljen
- Bak i ovnen i ca. 15 minutter, til drueskallet blir litt rynkete og sprekker opp
- Rist valnøttene i en tørr panne, på medium-høy varme i et par minutter
- Varm opp 3 ss Olivenolje i en stekepanne. Stek brødskivene på medium-høy varme til de blir gyldne på hver side
- Skjær camemberten i skiver og fordel på brødskivene
- Bruk en gassbrenner og brenn til osten får en gylden overflate. Har du ikke gassbrenner kan du steke hele osten på midterste rille ved 200 grader over- og undervarme i ca. 10 minutter, før du fordeler den på brødskivene
- Topp med de balsamicobakte druene. Grovhakk valnøttene og strø over sammen med resten av den hakkede timianen
Ingredienser
- 250 g druer
- 4 ss Julebalsamico
- 6 ss Juleolje
- 5 g hakket timian
- 2 brødskiver
- 70 g camembert
- 25 g valnøtter
Tilberedning
- Forvarm ovnen til 200 grader varmluft
- Ha druene i en ildfast form. Hell over 3 ss Olivenolje, 4 ss Balsamico og det meste av den hakkede timianen. Bland godt sammen, til alle druene er dekket med oljen
- Bak i ovnen i ca. 15 minutter, til drueskallet blir litt rynkete og sprekker opp
- Rist valnøttene i en tørr panne, på medium-høy varme i et par minutter
- Varm opp 3 ss Olivenolje i en stekepanne. Stek brødskivene på medium-høy varme til de blir gyldne på hver side
- Skjær camemberten i skiver og fordel på brødskivene
- Bruk en gassbrenner og brenn til osten får en gylden overflate. Har du ikke gassbrenner kan du steke hele osten på midterste rille ved 200 grader over- og undervarme i ca. 10 minutter, før du fordeler den på brødskivene
- Topp med de balsamicobakte druene. Grovhakk valnøttene og strø over sammen med resten av den hakkede timianen
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.