BRUSCHETTA MED BALSAMICOBAKTE DRUER OG CAMEMBERT

Druer bakt i balsamico på surdeigsbrød stekt i olivenolje, sammen med skivet camembert. Perfekt til brunch!
bruschetta med balsamicobakte druer og camembert kuttet

Produkter Brukt I Denne Oppskriften:

Forberedelsestid 15 min
Koketid 25 min
Total tid 40 min
Porsjoner 2 porsjoner

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 200 grader varmluft
  • Ha druene i en ildfast form. Hell over 3 ss Olivenolje, 4 ss Balsamico og det meste av den hakkede timianen. Bland godt sammen, til alle druene er dekket med oljen
  • Bak i ovnen i ca. 15 minutter, til drueskallet blir litt rynkete og sprekker opp
  • Rist valnøttene i en tørr panne, på medium-høy varme i et par minutter
  • Varm opp 3 ss Olivenolje i en stekepanne. Stek brødskivene på medium-høy varme til de blir gyldne på hver side
  • Skjær camemberten i skiver og fordel på brødskivene
  • Bruk en gassbrenner og brenn til osten får en gylden overflate. Har du ikke gassbrenner kan du steke hele osten på midterste rille ved 200 grader over- og undervarme i ca. 10 minutter, før du fordeler den på brødskivene
  • Topp med de balsamicobakte druene. Grovhakk valnøttene og strø over sammen med resten av den hakkede timianen
    IMG
@detserveres

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 200 grader varmluft
  • Ha druene i en ildfast form. Hell over 3 ss Olivenolje, 4 ss Balsamico og det meste av den hakkede timianen. Bland godt sammen, til alle druene er dekket med oljen
  • Bak i ovnen i ca. 15 minutter, til drueskallet blir litt rynkete og sprekker opp
  • Rist valnøttene i en tørr panne, på medium-høy varme i et par minutter
  • Varm opp 3 ss Olivenolje i en stekepanne. Stek brødskivene på medium-høy varme til de blir gyldne på hver side
  • Skjær camemberten i skiver og fordel på brødskivene
  • Bruk en gassbrenner og brenn til osten får en gylden overflate. Har du ikke gassbrenner kan du steke hele osten på midterste rille ved 200 grader over- og undervarme i ca. 10 minutter, før du fordeler den på brødskivene
  • Topp med de balsamicobakte druene. Grovhakk valnøttene og strø over sammen med resten av den hakkede timianen
    IMG
@detserveres

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE