GLASERTE GRØNNSAKER MED ROSMARINOLJE

Leter du etter en spennende vegetarrett eller det perfekte tilbehøret til kjøtt eller kylling? Disse grønnsakene passer til de fleste formål!
Koketid 1 hr 20 min
Total tid 1 hr 20 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Tilbehør

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 200 grader
  • Skjær rødløk i tynne båter, hvitløksfedd i to, gulrøtter på langs i to eller fire og pastinakk på langs i to eller fire. Ha i en stor bolle
  • Vask potetene og del de i to eller i fire. Ha de sammen med resten av grønnsakene
  • Bland hverdagsolje og balsamico sammen med grønnsakene. Smak til med havsalt og pepper. Til slutt presser du en halv appelsin over grønnsakene
  • Ha grønnsaksblandingen på et stekebrett og stek i ca. 30-40 minutter i ovnen
  • Ringle 1-2 ss rosmarinolje over til slutt

Notes

Tips: Server grønnsakene som en vegetarrett, eller som tilbehør til kylling eller lammekjøtt

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 200 grader
  • Skjær rødløk i tynne båter, hvitløksfedd i to, gulrøtter på langs i to eller fire og pastinakk på langs i to eller fire. Ha i en stor bolle
  • Vask potetene og del de i to eller i fire. Ha de sammen med resten av grønnsakene
  • Bland hverdagsolje og balsamico sammen med grønnsakene. Smak til med havsalt og pepper. Til slutt presser du en halv appelsin over grønnsakene
  • Ha grønnsaksblandingen på et stekebrett og stek i ca. 30-40 minutter i ovnen
  • Ringle 1-2 ss rosmarinolje over til slutt

Notes

Tips: Server grønnsakene som en vegetarrett, eller som tilbehør til kylling eller lammekjøtt

Before you go,

HERE'S 10% OFF

på din neste bestilling i nettbutikken vår, og du blir den første til å motta nyheter om våre produkter, kampanjer og salg!

EMAIL ADDRESS