Tilberedning
- Forvarm ovnen til 200 grader
- Skjær rødløk i tynne båter, hvitløksfedd i to, gulrøtter på langs i to eller fire og pastinakk på langs i to eller fire. Ha i en stor bolle
- Vask potetene og del de i to eller i fire. Ha de sammen med resten av grønnsakene
- Bland hverdagsolje og balsamico sammen med grønnsakene. Smak til med havsalt og pepper. Til slutt presser du en halv appelsin over grønnsakene
- Ha grønnsaksblandingen på et stekebrett og stek i ca. 30-40 minutter i ovnen
- Ringle 1-2 ss rosmarinolje over til slutt
Notes
Tips: Server grønnsakene som en vegetarrett, eller som tilbehør til kylling eller lammekjøtt
Ingredienser
- 1 stk rødløk
- 2 fedd hvitløk
- 2 stk små gulrøtter
- 1 stk pastinakk
- ¼ stk søtpotet
- ¼ stk sellerirot
- 4 stk poteter
- 3 ss Hverdagsolje
- 3 ss 12 års lagret balsamico
- ½ stk appelsin
- Havsalt fra Camargue
- Kampot-pepper
- Rosmarinolje
Tilberedning
- Forvarm ovnen til 200 grader
- Skjær rødløk i tynne båter, hvitløksfedd i to, gulrøtter på langs i to eller fire og pastinakk på langs i to eller fire. Ha i en stor bolle
- Vask potetene og del de i to eller i fire. Ha de sammen med resten av grønnsakene
- Bland hverdagsolje og balsamico sammen med grønnsakene. Smak til med havsalt og pepper. Til slutt presser du en halv appelsin over grønnsakene
- Ha grønnsaksblandingen på et stekebrett og stek i ca. 30-40 minutter i ovnen
- Ringle 1-2 ss rosmarinolje over til slutt
Notes
Tips: Server grønnsakene som en vegetarrett, eller som tilbehør til kylling eller lammekjøtt