Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Balsamico med tranebær
Italia
kr 169.00,-
Legg i handlekurv-
Timut pepper
Nepal
kr 109.00,-
Les mer-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 750mlHellas, 2021
kr 329.00,-
Forberedelsestid 15 minKoketid 5 minTotal tid 20 minPorsjoner 4 porsjonerMedium
Hva lager du MiddagOlivier PeanTilberedning
PURRELØK I OLIVENOLJE
- Ta vare på det hvite av purreløken og ha det i 30 sekunder i varmt vann og så over i isvann
- Fjern mest mulig vann av purren ved hjelp av et håndkle
- Miks deretter Høstolje og purreløk sammen i ca 40 sekunder med en stavmikser
HELE RETTEN
- Skrell rødbetene og del dem i terninger. Kok dem inntil de er møre
- Ta vare på en liten del av rødbetene til pynt og kjør resten glatt med 2 ss Balsamico med tranebær, 2 ts Høstolje, 2 ss tyttebær, 1 ss blåbær og 4 stk bringebær. Smak til med Urtesalt og nykvernet Timut pepper. Hold rødbet-pureen og rødbet-terningene varme
- Forvell selskapsertene 1 minutt i kokende vann. Kjøl ned i iskaldt vann
- Stek fisken på middels varme i en stekepanne med Hverdagsolje. Det holder med 1-2 minutter på hver side. Smak til med Urtesalt og Timut pepper
- Ha litt Hverdagsolje i en panne og varm opp igjen ertene
- Dander fisk med rødbet-puré, rødbet-terninger, selskapserter og tyttebær på tallerkenen. Til slutt, ringle over purreløk-olivenolje og smak til med nykvernet pepper og Urtesalt til fisk
Tips: man kan erstatte Balsamico med tranebær med 1 ss Balsamico med sitron og 1 ss Balsamico med granateple.
Ingredienser
Ingredienser
PURRELØK I OLIVENOLJE
- 1 liten purreløk
- 1 dl Høstolje kan erstattes med Il Viuzzo
- 1 ss salt
- 0,5 l vann
HELE RETTEN
- 150-200 g steinbitt/torsk
- 1 ss Hverdagsolje
- Urtesalt til fisk
- 100 g selskapserter
- 2 ss Balsamico med tranebær
- 2 ts Høstolje
- 4 bringebær
- 1 ss blåbær
- 100 g tyttebær
- 200 g rødbeter
- Timut pepper
Olivier PeanTilberedning
PURRELØK I OLIVENOLJE
- Ta vare på det hvite av purreløken og ha det i 30 sekunder i varmt vann og så over i isvann
- Fjern mest mulig vann av purren ved hjelp av et håndkle
- Miks deretter Høstolje og purreløk sammen i ca 40 sekunder med en stavmikser
HELE RETTEN
- Skrell rødbetene og del dem i terninger. Kok dem inntil de er møre
- Ta vare på en liten del av rødbetene til pynt og kjør resten glatt med 2 ss Balsamico med tranebær, 2 ts Høstolje, 2 ss tyttebær, 1 ss blåbær og 4 stk bringebær. Smak til med Urtesalt og nykvernet Timut pepper. Hold rødbet-pureen og rødbet-terningene varme
- Forvell selskapsertene 1 minutt i kokende vann. Kjøl ned i iskaldt vann
- Stek fisken på middels varme i en stekepanne med Hverdagsolje. Det holder med 1-2 minutter på hver side. Smak til med Urtesalt og Timut pepper
- Ha litt Hverdagsolje i en panne og varm opp igjen ertene
- Dander fisk med rødbet-puré, rødbet-terninger, selskapserter og tyttebær på tallerkenen. Til slutt, ringle over purreløk-olivenolje og smak til med nykvernet pepper og Urtesalt til fisk
Tips: man kan erstatte Balsamico med tranebær med 1 ss Balsamico med sitron og 1 ss Balsamico med granateple.
Relaterte
Oppskrifter
BABA GANOUSH
MiddagMediumDenne oppskriften på Baba Ganoush er utviklet @juliesmatblogg og vi anbefaler på det varmeste å prøve denne hjemme. I denne oppskriften får du også mulighet til å lære mer om hvordan milde, balanserte og intense olivenoljer brukes forskjellig i matlaging.
BLÅSKJELL MED TOMATBASERT MIDDELHAVSSAUS
25 mLunsjMediumSmakfull rett med blåskjell og tomat. Passer like godt om vinteren som en sommerkveld.
-
GULLVINNER
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -