Tilberedning
- Rens granateple og del klementinene i skiver
- Bland tranebærjuice, granateplebalsamico og appelsinjuice i en stor bolle
- Tilsett sprite/prosecco, granateple, skivede klementiner og tranebær rett før servering
Notes
Tips: Frys gjerne ned granateplekjernene og tranebærene før servering, da fungerer de som isbiter
Ingredienser
- 1 l tranebærjuice
- 0,5 dl Granateplebalsamico
- 2 dl appelsinjuice
- 7,5 dl sprite eller prosecco
- 1 stk granateple
- 2 stk klementiner
- 150 g tranebær
Tilberedning
- Rens granateple og del klementinene i skiver
- Bland tranebærjuice, granateplebalsamico og appelsinjuice i en stor bolle
- Tilsett sprite/prosecco, granateple, skivede klementiner og tranebær rett før servering
Notes
Tips: Frys gjerne ned granateplekjernene og tranebærene før servering, da fungerer de som isbiter