Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Olivenpaté med trøffel
Italia
kr 199.00,-
Legg i handlekurv-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 750mlHellas, 2021
kr 329.00,-
Legg i handlekurv-
Pepperkvern
kr 179.00,-
Legg i handlekurv-
Sort Kampotpepper
Kambodsja
kr 89.00,-
Forberedelsestid 45 minKoketid 1 hrTotal tid 1 hr 45 minPorsjoner 6 porsjonerMedium
Tilberedning
- Skjær de 2 filetene på langs slik at du får 6 ca. like store biter
- Kjevle kalkunfiletene flate.
- Smør på et tynt lag Olivenpesto med trøffel og rull filetene stramt sammen på langs. Bruk cocktailpinner eller lignende til å holde de sammenrullet. Pakk de sammenrullede kalkunfiletene inn i plastfilm.
- Varm opp vann til kokepunktet og kok kalkunfiletene i ca. 15 minutter.
- Ta de ut av vannet og kjøl ned før plasten fjernes.
- Strimle aromasopp i tynne skiver.
- Ha 4-5 ss Hverdagsolje i en panne og stek sjalottløk på svak varme, tilsett sopp og stek videre på høy varme inntil kraften har fordampet.
- Skru ned varmen, og på svak varme bland inn hvetemel, tilsett fløte og fortsett å koke 5 minutter til.
- Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Kampot pepper, tilsett kjørvel og rør forsiktig.
- Varm opp 2 ss Hverdagsolje i en stekepanne. Del kalkunrullene i 1,5 cm tykke skiver og stek dem raskt til de har en lett gyllen farge.
- Anrett kalkunskivene på en tallerken sammen med soppsausen, og ringle over 1 ts Mørk balsamico med trøffel.
Ingredienser
Ingredienser
Tilberedning
- Skjær de 2 filetene på langs slik at du får 6 ca. like store biter
- Kjevle kalkunfiletene flate.
- Smør på et tynt lag Olivenpesto med trøffel og rull filetene stramt sammen på langs. Bruk cocktailpinner eller lignende til å holde de sammenrullet. Pakk de sammenrullede kalkunfiletene inn i plastfilm.
- Varm opp vann til kokepunktet og kok kalkunfiletene i ca. 15 minutter.
- Ta de ut av vannet og kjøl ned før plasten fjernes.
- Strimle aromasopp i tynne skiver.
- Ha 4-5 ss Hverdagsolje i en panne og stek sjalottløk på svak varme, tilsett sopp og stek videre på høy varme inntil kraften har fordampet.
- Skru ned varmen, og på svak varme bland inn hvetemel, tilsett fløte og fortsett å koke 5 minutter til.
- Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Kampot pepper, tilsett kjørvel og rør forsiktig.
- Varm opp 2 ss Hverdagsolje i en stekepanne. Del kalkunrullene i 1,5 cm tykke skiver og stek dem raskt til de har en lett gyllen farge.
- Anrett kalkunskivene på en tallerken sammen med soppsausen, og ringle over 1 ts Mørk balsamico med trøffel.
Relaterte
Oppskrifter
BRENTE MANDLER MED BALSAMICO
20 mJulMediumBrente mandler med balsamicoeddik er en spennende vri på de klassiske julenøttene. Disse mandlene har alt som er godt; søtt, salt og sprøtt!
CARPACCIO AV HVIT FISK & SITRUS
1 DForrettEnkelEn smakfull forrett med sjømat som du kan servere i julen. I denne retten bruker vi Grapefruktbalsamico, Juleolje fra Toscana, Timut pepper og Havsalt fra Camargue.
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-
GULLVINNER