Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Il Viuzzo
olivenoljeToscana, Italia, Oktober 2021
kr 449.00,-
Legg i handlekurv-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 750mlHellas, 2021
kr 329.00,-
Legg i handlekurv-
Pepperkvern
kr 179.00,-
Forberedelsestid 20 minKoketid 20 minTotal tid 40 minPorsjoner 4 porsjonerEnkel
Hva lager du Olivenlunden 1830 x Aicha Bouhlou, SuppeAicha BouhlouTilberedning
- Varm Hverdagsoljen i en gryte og fres løk, hvitløk, gulrot i et par minutter under omrøring.
- Ha i tomatpure og fres litt til.
- Tilsett sukker, tomater og linser. Ha i vann, buljongterninger og persille og kok opp.
- Reduser varmen og la suppen småkoke under lokk i omtrent 20 minutter eller til grønnsakene er møre. Rør noen ganger i gryten mens den koker.
- Tilsett tørket basilikum og Balsamico med kirsebær.
- Kjør suppen glatt og jevn i en hurtigmikser eller med stavmikser.
- Rør fløte i suppen tynn ut med kokende vann om den er for tykk.
- Smak til med salt og pepper.
Ingredienser
Ingredienser
- 1 ss Hverdagsolje
- 1 løk, hakket
- 3 hvitløksfedd, finhakket
- 2 gulrøtter, hakket
- 1 ss tomatpure
- 1 ts sukker
- 2 bokser hermetiske tomater, hakkede
- 1 dl røde linser
- 10 dl grønnsakbuljong (vann og terninger)
- 1 bladpersille-kvast
- ½ ts tørket basilikum
- 1 dl fløte
- 2 ss Balsamico med kirsebær
- salt og pepper
- Høstolje eller Il Viuzzo
Aicha BouhlouTilberedning
- Varm Hverdagsoljen i en gryte og fres løk, hvitløk, gulrot i et par minutter under omrøring.
- Ha i tomatpure og fres litt til.
- Tilsett sukker, tomater og linser. Ha i vann, buljongterninger og persille og kok opp.
- Reduser varmen og la suppen småkoke under lokk i omtrent 20 minutter eller til grønnsakene er møre. Rør noen ganger i gryten mens den koker.
- Tilsett tørket basilikum og Balsamico med kirsebær.
- Kjør suppen glatt og jevn i en hurtigmikser eller med stavmikser.
- Rør fløte i suppen tynn ut med kokende vann om den er for tykk.
- Smak til med salt og pepper.
Relaterte
Oppskrifter
BRUSCHETTA MED NEKTARINER OG TOMAT
20 mApéritifEnkelBruschetta er perfekt som forrett, lunsj eller innslag på tapasbordet. Her har Aicha Bouhlou laget en versjon med nektariner for oss.
HØSTSALAT MED OVNSSTEKTE SESONGGRØNNSAKER OG BALSAMICOKYLLING
20 mLunsjMediumAicha har laget en generøs salat med ovnsstekte rotgrønnsaker, bulgur og saftig kyllingfilet. Salaten er også perfekt til vegetarmiddag om man sløyfer kyllingkjøtt og i stedet drysser over litt nøtter.
MIDTØSTEN INSPIRERT JULELAKS
20 mMiddagMediumEn Midtøsten-inspirert lakserett som skaper den rette julestemningen, utviklet av Aicha Bouhlou. Dette er en nydelig oppskrift som er lett å lykkes med og krever lite tid.
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
GULLVINNER