Tilberedning
- Bland alle ingrediensene, unntatt oljen, i en bakebolle. Kna deigen med hendene for å få en fin deig
- Form små kuler på ca. 60 gram. Ha mel på benken og kjevle ut kulene til en tykkelse på 2,5 til 3,5 cm
- Stek brødene ett og ett på høy varme i en stekepanne uten fett. Stekes ca. 2 - 3 minutter. Fjern mel-restene fra pannen før du steker neste brød
- Pense til slutt brødene med litt olivenolje og strø over litt kryddermiks til pasta og pizza
Tips: nytes sammen med Hummus med avocado og kikerter
Ingredienser
- 200 g yoghurt naturelle
- 250 g mel (hvetemel eller halv-fullkorn)
- 2 ss bakepulver
- 1 klype salt
- 1 ts Hverdagsolje
- Kryddermiks til pasta og pizza
Tilberedning
- Bland alle ingrediensene, unntatt oljen, i en bakebolle. Kna deigen med hendene for å få en fin deig
- Form små kuler på ca. 60 gram. Ha mel på benken og kjevle ut kulene til en tykkelse på 2,5 til 3,5 cm
- Stek brødene ett og ett på høy varme i en stekepanne uten fett. Stekes ca. 2 - 3 minutter. Fjern mel-restene fra pannen før du steker neste brød
- Pense til slutt brødene med litt olivenolje og strø over litt kryddermiks til pasta og pizza