Tilberedning
- Del kyllingen i små terninger, smak til med urtesalt til kjøtt og rikelig med nykvernet kampotpepper
- Stek kyllingen med 2 ss vellagret balsamico og hverdagsolje i ca. 10 minutter på medium varme. Avkjøl og sett til side
- Del jordbærene i to eller tre og ha de i en salatbolle sammen med babyleaf-salat og små biter av fersk geitost. Ha i de stekte kyllingbitene til slutt
- Ringle 2 ss mild olivenolje og 2 ss vellagret balsamico over salaten
- Smak til med urtesalt til kjøtt og rikelig med nykvernet kampotpepper
Ingredienser
- 2 stk kyllingfilet
- 200 g jordbær
- 1 pose babyleaf-salat
- Pekannøtter
- Fersk geitost
- 2 ss mild olivenolje
- 2 ss Hverdagsolje
- 4 ss 12 års vellagret balsamico
- Urtesalt til kjøtt
- Sort kampotpepper nykvernet
Tilberedning
- Del kyllingen i små terninger, smak til med urtesalt til kjøtt og rikelig med nykvernet kampotpepper
- Stek kyllingen med 2 ss vellagret balsamico og hverdagsolje i ca. 10 minutter på medium varme. Avkjøl og sett til side
- Del jordbærene i to eller tre og ha de i en salatbolle sammen med babyleaf-salat og små biter av fersk geitost. Ha i de stekte kyllingbitene til slutt
- Ringle 2 ss mild olivenolje og 2 ss vellagret balsamico over salaten
- Smak til med urtesalt til kjøtt og rikelig med nykvernet kampotpepper