Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Ciccolella
olivenoljePuglia, Italia, November 2021
kr 399.00,-
Legg i handlekurv-
Sort Kampotpepper
Kambodsja
kr 89.00,-
Koketid 15 minTotal tid 15 minPorsjoner 4 porsjonerEnkel
Tilberedning
- Del melonen i båter og anrett dem på et serveringsfat.
- Dander parmaskinke og basilikumblader over melonen.
- Ringle over balsamico og olivenolje.
- Smak til med Urtesalt til kjøtt og nykvernet pepper.
Ingredienser
Tilberedning
- Del melonen i båter og anrett dem på et serveringsfat.
- Dander parmaskinke og basilikumblader over melonen.
- Ringle over balsamico og olivenolje.
- Smak til med Urtesalt til kjøtt og nykvernet pepper.
Relaterte
Oppskrifter
AMUSE-BOUCHE MED LAKS
20 m17. maiEnkelAmuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
BRINGEBÆRMOJITO MED MYNTE OG SITRON
17. maiEnkelFrisk og leskende mocktail med vår Bringebærbalsamico eller Granateplebalsamico. Perfekt for de varme sommerkveldene eller som velkomstdrikk før maten
BRUSCHETTA À LA OLIVENLUNDEN
17. maiEnkelBruschetta er en italiensk klassiker og er perfekt til aperitivo, antipasti eller lunsj. Bruk gjerne gårsdagens brød dersom du har litt til overst.
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x