Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Olivenpaté med trøffel
Italia
kr 199.00,-
Legg i handlekurv-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 750mlHellas, 2021
kr 329.00,-
Legg i handlekurv-
Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
Frankrike
kr 109.00,-
Legg i handlekurv-
Parmesan fra Italia
Italia
kr 139.00,-
Forberedelsestid 30 minKoketid 20 minTotal tid 50 minPorsjoner 4 porsjonerEnkel
Hva lager du TilbehørTilberedning
- Kok opp melken sammen med hvitløken og 1 ts finmalt salt og pepper. Tilsett Provenceurter og Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
- Ha i polenta og bland. Tilsett så Parmesan
- Ha røren over i en firkantet panne kledd med bakepapir. Avkjøl til romtemperatur
- Forvarm ovnen til 210 grader
- Ta polentaen ut av formen og del den i 1 cm tykke «frites». Legg dem på et stekebrett med bakepapir
- Ringle over litt Hverdagsolje og brun fritsene i ca 20 minutter. Snu dem jevnlig så de ikke blir brent
- Dryss over Havsalt fra Camargue og server sammen med Olivenpaté med trøffel
Ingredienser
Ingredienser
Tilberedning
- Kok opp melken sammen med hvitløken og 1 ts finmalt salt og pepper. Tilsett Provenceurter og Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
- Ha i polenta og bland. Tilsett så Parmesan
- Ha røren over i en firkantet panne kledd med bakepapir. Avkjøl til romtemperatur
- Forvarm ovnen til 210 grader
- Ta polentaen ut av formen og del den i 1 cm tykke «frites». Legg dem på et stekebrett med bakepapir
- Ringle over litt Hverdagsolje og brun fritsene i ca 20 minutter. Snu dem jevnlig så de ikke blir brent
- Dryss over Havsalt fra Camargue og server sammen med Olivenpaté med trøffel
Relaterte
Oppskrifter
APPELSIN- OG RØDBETSALAT MED SABA DRUEMOST
20 mLunsjEnkelFrisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen
BRENNESLE- OG SOLSIKKEFRØ PESTO
20 mTilbehørEnkelEn norsk pesto som du lager med solsikkefrø og lett tilgjengelig «ugress» fra din egen hage – utviklet av Rebecca Hawkes. Brennesle har høyt innhold av jern, kalsium og vitamin a, b og c, og er veldig sunn å innlemme i kostholdet ditt
BRENTE MANDLER MED BALSAMICO
20 mJulMediumBrente mandler med balsamicoeddik er en spennende vri på de klassiske julenøttene. Disse mandlene har alt som er godt; søtt, salt og sprøtt!
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-
GULLVINNER