Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 750mlHellas, 2021
kr 329.00,-
Les mer-
Helletut i plast
kr 35.00,-
Legg i handlekurv-
Pepperkvern
kr 179.00,-
Legg i handlekurv-
Sort Kampotpepper
Kambodsja
kr 89.00,-
Legg i handlekurv-
Parmesan fra Italia
Italia
kr 139.00,-
Les mer-
Havsalt fra Camargue
Camargue, Frankrike
kr 109.00,-
Legg i handlekurv-
Pasta ceres penne rigate
Marche, Italia
kr 79.00,-
Forberedelsestid 10 minKoketid 10 minTotal tid 20 minPorsjoner 4 porsjonerEnkel
Hva lager du MiddagTilberedning
- Forvarm ovnen til 180°C. Fordel pinjekjernene utover et bakepapir. Stek de i stekeovnen i ca. 15 minutter, til de er ristet. Kjøl ned
- Finhakk vårløk, riv Parmesan
- Kok opp rikelig med vann i en stor kjele. Så snart det koker, Salt vannet og ha i pastaen. Rør pastaen inn i vannet med en treskleiv og kok etter anvisning på pastapakken
- Forbered sausen mens pastaen koker; ha litt hverdagsolje i en stor panne og brun vårløken. Tilsett ricotta, Pesto Rosso og en øse av det kokende pastavannet. Bland til du får en jevn saus. Skru av varmen
- Så snart pastaen er ferdig kokt, sil av vannet i ett dørslag og ha pastaen over i pannen med sausen
- Skru opp varmen på platen igjen, bland inn revet Parmesan og smak til med Pepper. Bland alt godt sammen
- Serveres umiddelbart
Ingredienser
Ingredienser
- 160 g Pesto Rosso med soltørkede tomater
- Hverdagsolje
- 500 g Pasta ceres penne rigate
- 50 g pinjekjerner
- 2 vårløk
- 200 g ricotta
- 60 g Parmesan
- Salt
- Pepper
Tilberedning
- Forvarm ovnen til 180°C. Fordel pinjekjernene utover et bakepapir. Stek de i stekeovnen i ca. 15 minutter, til de er ristet. Kjøl ned
- Finhakk vårløk, riv Parmesan
- Kok opp rikelig med vann i en stor kjele. Så snart det koker, Salt vannet og ha i pastaen. Rør pastaen inn i vannet med en treskleiv og kok etter anvisning på pastapakken
- Forbered sausen mens pastaen koker; ha litt hverdagsolje i en stor panne og brun vårløken. Tilsett ricotta, Pesto Rosso og en øse av det kokende pastavannet. Bland til du får en jevn saus. Skru av varmen
- Så snart pastaen er ferdig kokt, sil av vannet i ett dørslag og ha pastaen over i pannen med sausen
- Skru opp varmen på platen igjen, bland inn revet Parmesan og smak til med Pepper. Bland alt godt sammen
- Serveres umiddelbart
Relaterte
Oppskrifter
BABA GANOUSH
MiddagMediumDenne oppskriften på Baba Ganoush er utviklet @juliesmatblogg og vi anbefaler på det varmeste å prøve denne hjemme. I denne oppskriften får du også mulighet til å lære mer om hvordan milde, balanserte og intense olivenoljer brukes forskjellig i matlaging.
BIFFTARTAR MED SABA DRUEMOST OG URTEPREGET OLIVENOLJE
10 mForrettEnkelKlassisk biffrett som passer ypperlig til lunsj eller som forrett til deg og dine gjester
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-
-
-
-