Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Vellagret balsamicoeddik 30 år
Italia, Modena
kr 299.00,-
Koketid 30 minTotal tid 30 minPorsjoner 1Enkel
Tilberedning
- Skyll kålen og finhakk den i veldig små biter
- Skyll, skrell og riv gulrøttene
- Tørk linfrøene 5 minutter i stekepannen. Fjern de fra platen når de begynner å knitre
- Lag en vinaigrette ved å blande virgin hasselnøttolje, olivenolje, sennep og eplesidereddik
- Tilsett en spiseskje vann
- Smuldre fetaen i store terninger
- Legg salaten på et fat; begynn med de rå grønnsakene og ha deretter over fetaen og linfrøene
- Avslutt med å ha noen teskjeer vinaigrette over salaten
Ingredienser
Ingredienser
- 2 stk gulrøtter
- ½ stk rødkål
- 100 g feta
- 2 ss Virgin Hasselnøttolje
- 1 ss Olivenolje
- 1 ss sennep
- 2 stk fine håndfuller linfrø
- 3 ts eplesidereddik
- Salt og nykvernet pepper
Tilberedning
- Skyll kålen og finhakk den i veldig små biter
- Skyll, skrell og riv gulrøttene
- Tørk linfrøene 5 minutter i stekepannen. Fjern de fra platen når de begynner å knitre
- Lag en vinaigrette ved å blande virgin hasselnøttolje, olivenolje, sennep og eplesidereddik
- Tilsett en spiseskje vann
- Smuldre fetaen i store terninger
- Legg salaten på et fat; begynn med de rå grønnsakene og ha deretter over fetaen og linfrøene
- Avslutt med å ha noen teskjeer vinaigrette over salaten
Relaterte
Oppskrifter
APPELSIN- OG RØDBETSALAT MED SABA DRUEMOST
20 mLunsjEnkelFrisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen
BUDDHA BOWL SOMMERSALAT
20 mSalatVår første oppskrift fra @aichabouhlou – en herlig og mettende sommersalat med halloumi og ananas.
BULGURSALAT MED APPELSIN OG SØTPOTET
25 mSalatEnkelDenne deilige salaten passer like godt til lunsj som til middag! Den er frisk, mettende og sunn – og viktigst av alt veldig god!
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x