fbpx

RÅKOSTSALAT MED FETA & VIRGIN HASSELNØTTOLJE

En rask og enkel salat som passer godt som tilbehør til fisk eller hvitt kjøtt. Kan også serveres som en lett lunsjrett, gjerne sammen med brød.
olivenlunden oppskrifter forrett rakostsalat feta virgin hasselnottolje
Koketid 30 min
Total tid 30 min
Porsjoner 1
Hva lager du Salat, Tilbehør

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skyll kålen og finhakk den i veldig små biter
  • Skyll, skrell og riv gulrøttene
  • Tørk linfrøene 5 minutter i stekepannen. Fjern de fra platen når de begynner å knitre
  • Lag en vinaigrette ved å blande virgin hasselnøttolje, olivenolje, sennep og eplesidereddik
  • Tilsett en spiseskje vann
  • Smuldre fetaen i store terninger
  • Legg salaten på et fat; begynn med de rå grønnsakene og ha deretter over fetaen og linfrøene
  • Avslutt med å ha noen teskjeer vinaigrette over salaten

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Skyll kålen og finhakk den i veldig små biter
  • Skyll, skrell og riv gulrøttene
  • Tørk linfrøene 5 minutter i stekepannen. Fjern de fra platen når de begynner å knitre
  • Lag en vinaigrette ved å blande virgin hasselnøttolje, olivenolje, sennep og eplesidereddik
  • Tilsett en spiseskje vann
  • Smuldre fetaen i store terninger
  • Legg salaten på et fat; begynn med de rå grønnsakene og ha deretter over fetaen og linfrøene
  • Avslutt med å ha noen teskjeer vinaigrette over salaten