Tilberedning
- Skyll kålen og finhakk den i veldig små biter
- Skyll, skrell og riv gulrøttene
- Tørk linfrøene 5 minutter i stekepannen. Fjern de fra platen når de begynner å knitre
- Lag en vinaigrette ved å blande virgin hasselnøttolje, olivenolje, sennep og eplesidereddik
- Tilsett en spiseskje vann
- Smuldre fetaen i store terninger
- Legg salaten på et fat; begynn med de rå grønnsakene og ha deretter over fetaen og linfrøene
- Avslutt med å ha noen teskjeer vinaigrette over salaten
Ingredienser
- 2 stk gulrøtter
- ½ stk rødkål
- 100 g feta
- 2 ss Virgin Hasselnøttolje
- 1 ss Olivenolje
kr .399.00,-
kr .299.00,-
- 1 ss sennep
- 2 stk fine håndfuller linfrø
- 3 ts eplesidereddik
- Salt og nykvernet pepper
Tilberedning
- Skyll kålen og finhakk den i veldig små biter
- Skyll, skrell og riv gulrøttene
- Tørk linfrøene 5 minutter i stekepannen. Fjern de fra platen når de begynner å knitre
- Lag en vinaigrette ved å blande virgin hasselnøttolje, olivenolje, sennep og eplesidereddik
- Tilsett en spiseskje vann
- Smuldre fetaen i store terninger
- Legg salaten på et fat; begynn med de rå grønnsakene og ha deretter over fetaen og linfrøene
- Avslutt med å ha noen teskjeer vinaigrette over salaten