Tilberedning
- Brekk av nederste delen av de grønne aspargesene, skrell de forsiktig og skjær av tuppene
- Tuppene forvelles 1 min i kokende vann med sukker og salt før de avkjøles i kaldt vann. Den andre delen av aspargesene kuttes i ca. 1 mm. tynne skiver og legges i kaldt vann
- Brekk av nederste delen av de hvite aspargesene. Skrell dem forsiktig og forvell i kokende vann med salt og sukker i ca. 1,5 minutt før de avkjøles i kaldt vann
- Skjær de hvite aspargesene i ca. 1 cm store biter
- Skjær kiwi og jordbær i biter og ha alle ingrediensene i et stort salatbolle
- Lag dressing av olivenolje, jordbærbalsamico, urtesalt og nykvernet pepper
- Hell dressingen over salaten
Tips: Jordbærbalsamico kan erstattes med Vellagret hvit balsamico
Ingredienser
- 7 stk grønne asparges
- 7 stk hvite asparges
- 7 stk jordbær
- 1 stk kiwi
- 1 neve neve grovhakket middelhavssalat
- 1 ts salt
- 1 ts sukker
- 3 ss mild og fruktig olivenolje
- 1 ss Jordbærbalsamico
- Urtesalt til salat & pasta
- Sort Kampot pepper
Tilberedning
- Brekk av nederste delen av de grønne aspargesene, skrell de forsiktig og skjær av tuppene
- Tuppene forvelles 1 min i kokende vann med sukker og salt før de avkjøles i kaldt vann. Den andre delen av aspargesene kuttes i ca. 1 mm. tynne skiver og legges i kaldt vann
- Brekk av nederste delen av de hvite aspargesene. Skrell dem forsiktig og forvell i kokende vann med salt og sukker i ca. 1,5 minutt før de avkjøles i kaldt vann
- Skjær de hvite aspargesene i ca. 1 cm store biter
- Skjær kiwi og jordbær i biter og ha alle ingrediensene i et stort salatbolle
- Lag dressing av olivenolje, jordbærbalsamico, urtesalt og nykvernet pepper
- Hell dressingen over salaten