Tilberedning
SALAT
- Skrell gulrøttene og bruk en mandolin eller ostehøvel for å lage gulrotspaghetti
- Ha Hverdagsoljen i en stekepanne og la gulrøttene surre i 3-4 minutter på lav varme med lokk
- Smak til med havsalt og sett til side på et brett
- Del eplet i to og del det så i tynne skiver
- Grovhakk valnøttene
BRØDSKIVER
- Varm opp ovnen til 200 grader
- Gni brødskivene inn med hvitløkfeddene
- Skjær osten i skiver på 1 cm og ha dem på brødskivene
- Ringle et par dråper med Hverdagsolje over
- Stek dem i 15 minutter
PERSILLEDRESSING
- Vask og finhakk bladpersillen
- Ha sennep, balsamico og havsalt i en bolle og bland sammen. Tilsett så Høstolje
- Tilsett frisésalaten og bladpersille i dressingen. Bland forsiktig om
Ingredienser
SALAT
- 4 stk små gulrøtter
- 1 ss Hverdagsolje
- 1-2 klyper Havsalt fra Camargue
- 1 stk eple
- 8 stk valnøtter
BRØDSKIVER
Tilberedning
SALAT
- Skrell gulrøttene og bruk en mandolin eller ostehøvel for å lage gulrotspaghetti
- Ha Hverdagsoljen i en stekepanne og la gulrøttene surre i 3-4 minutter på lav varme med lokk
- Smak til med havsalt og sett til side på et brett
- Del eplet i to og del det så i tynne skiver
- Grovhakk valnøttene
BRØDSKIVER
- Varm opp ovnen til 200 grader
- Gni brødskivene inn med hvitløkfeddene
- Skjær osten i skiver på 1 cm og ha dem på brødskivene
- Ringle et par dråper med Hverdagsolje over
- Stek dem i 15 minutter
PERSILLEDRESSING
- Vask og finhakk bladpersillen
- Ha sennep, balsamico og havsalt i en bolle og bland sammen. Tilsett så Høstolje
- Tilsett frisésalaten og bladpersille i dressingen. Bland forsiktig om