Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Oro Bailen
olivenoljeJaén, Spania, November 2021
kr 399.00,-
Legg i handlekurv-
Urtesalt til salat & pasta
Frankrike
kr 109.00,-
Legg i handlekurv-
Sort Kampotpepper
Kambodsja
kr 89.00,-
Legg i handlekurv-
Hvitt trøffelsalt
Frankrike
kr 129.00,-
Legg i handlekurv-
Balsamico med tomat & basilikum – 100ml
Italia
kr 169.00,-
Forberedelsestid 30 minKoketid 12 minTotal tid 42 minPorsjoner 4 porsjonerMedium
Hva lager du MiddagOlivier PeanTilberedning
Skreifilet
- Forvarm ovnen til 160 grader
- Del ryggfileten i 4 stk og legg den på bakepapir på et stekebrett
- Ringle 1 ts Olivenolje med trøffel over fisken og dryss over Trøffelsalt
- La den marinere i 15 minutter
- Stek fisken i cirka 10-12 minutter
Tomatsalat
- Vask og del cherrytomatene i to
- Lag dressing med Balsamico og Olivenolje, tilsett basilikumbladene. Smak til med Urtesalt og nykvernet Sort pepper
- Hell dressingen over tomatene og vend den inn
Urteolje
- Ha hakkede persilleblader og hakkede basilikumblader sammen med Olivenolje. Bruk en stavmikser og kjør i ca 40 sekunder – til blandingen er glatt. Sil så blandingen
Ingredienser
Ingredienser
Skreifilet
Tomatsalat
Urteolje
- 1 ss persilleblader
- 1 ss basilikumblader
- 2 ss mild og fruktig Olivenolje
Olivier PeanTilberedning
Skreifilet
- Forvarm ovnen til 160 grader
- Del ryggfileten i 4 stk og legg den på bakepapir på et stekebrett
- Ringle 1 ts Olivenolje med trøffel over fisken og dryss over Trøffelsalt
- La den marinere i 15 minutter
- Stek fisken i cirka 10-12 minutter
Tomatsalat
- Vask og del cherrytomatene i to
- Lag dressing med Balsamico og Olivenolje, tilsett basilikumbladene. Smak til med Urtesalt og nykvernet Sort pepper
- Hell dressingen over tomatene og vend den inn
Urteolje
- Ha hakkede persilleblader og hakkede basilikumblader sammen med Olivenolje. Bruk en stavmikser og kjør i ca 40 sekunder – til blandingen er glatt. Sil så blandingen
Relaterte
Oppskrifter
BABA GANOUSH
MiddagMediumDenne oppskriften på Baba Ganoush er utviklet @juliesmatblogg og vi anbefaler på det varmeste å prøve denne hjemme. I denne oppskriften får du også mulighet til å lære mer om hvordan milde, balanserte og intense olivenoljer brukes forskjellig i matlaging.
BLÅSKJELL MED TOMATBASERT MIDDELHAVSSAUS
25 mLunsjMediumSmakfull rett med blåskjell og tomat. Passer like godt om vinteren som en sommerkveld.
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-
-