Tilberedning
- Skjær torsk i små terninger og pill rekene. Legg til side
- Skrell og del rødløken i to. Skjær tynne halvmåner. Finhakk hvitløken.Ha det i en medium stor bolle
- Skvis sitron- og limesaften over løken. Tilsett mynteolje, bringebærbalsamico og havsalt. Finhakk mynten. Bland godt sammen
- Tilsett fisketerningene i marinaden. La den ligge 10 minutter før du tilsetter rekene. Rør rundt og la det stå 5-10 minutter til
- I mellomtiden deler du agurken i to og skraper ut kjernen. Del i tynne halvmåner og ha det oppi sammen med resten
- Riv bringebærene i to-tre biter og bland sammen med resten
- Dander ceviche på dype tallerkener eller i skåler. Topp med litt balsamicoperler til slutt.Vel bekomme!
Ingredienser
- 200 g torsk
- 200 g reker
- 1 stk liten rødløk
- 2 stk hvitløksfedd
- 2 stk sitroner
- 2 stk lime
- 3 ss Mynteolje
- 2 ts Bringebærbalsamico
- 1 ts Havsalt fra Camargue
- 1 håndfull mynteblader
- ½ stk agurk
- 1 kurv bringebær
- 2 ts Balsamicoperler m/ bringebær
Tilberedning
- Skjær torsk i små terninger og pill rekene. Legg til side
- Skrell og del rødløken i to. Skjær tynne halvmåner. Finhakk hvitløken.Ha det i en medium stor bolle
- Skvis sitron- og limesaften over løken. Tilsett mynteolje, bringebærbalsamico og havsalt. Finhakk mynten. Bland godt sammen
- Tilsett fisketerningene i marinaden. La den ligge 10 minutter før du tilsetter rekene. Rør rundt og la det stå 5-10 minutter til
- I mellomtiden deler du agurken i to og skraper ut kjernen. Del i tynne halvmåner og ha det oppi sammen med resten
- Riv bringebærene i to-tre biter og bland sammen med resten
- Dander ceviche på dype tallerkener eller i skåler. Topp med litt balsamicoperler til slutt.Vel bekomme!