Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Balsamico med ananas
Italia
kr 169.00,-
Forberedelsestid 20 minTotal tid 20 minPorsjoner 4 porsjonerHva lager du SalatCuisine MediterraneanTilberedning
- Tilbered couscous etter pakkeanvisning, ha i litt husets olivenolje og sett til side.
- Bland sammen agurk, tomater, oregano, sommerolje og ananasbalsamico og smak til med urtesalt. La stå i noen minutter slik at smakene får satt seg litt.
- Skrell og skjær ananas i biter.
- Rør couscousen luftig med en gaffel og blant i litt ananasbalsamico og ruccola.
- Anrett salaten i dype skåler. Legg couscous med ruccola i bunnen. Legg deretter i tomat og agurksalat, ananas og sorte oliven.
- Skjær halloumi i ca. 1 cm tykke skiver og tørk dem med et kjøkkenpapir. Stek osten raskt på begge sider i litt olje i en stekepanne ved sterk varme. Halloumi må serveres varm, for den blir seig og tørr når den kjøles ned igjen.
- Legg på den varme halloumien, smuldre over litt fetaost og avslutt med et dryss mynte.
Aicha BouhlouNotes
Hva er egentlig "buddha bowl"? For dere som er ukjent med dette konseptet; det er helt enkelt en sunn og fargerik salat, laget med disse 5 nøkkelingrediensene:
- helkorn
- grønnsaker
- proteiner
- dressing
- topping (f.eks. nøtter, frø, urter, spirer, frukt)
Med denne malen er det veldig enkelt å lage alle typer «budda bowls» tilpasset dine ønsker. I denne oppskriften på «Sommersalat buddha bowl» har Aicha brukt følgende:
- fullkorn: fullkorn couscous
- grønnsaker: ruccola, cherrytomater, agurk
- proteiner: halloumi, feta ost
- dressing: Ananasbalsamico, Husets olje, Urtesalt til salat & pasta og Sommerolje fra Olivenlunden 1830
- topping: ananas, frisk oregano og mynte, sorte oliven fra Olivenlunden 1830
Fristet dette? Prøv å lage den hjemme!Ingredienser
Ingredienser
- 2 dl fullkorn couscous
- 2 never ruccola
- 1 ss Ananasbalsamico
- 2 ss Husets olje
- 400 g cherrytomater, gjerne i forskjellige farger og delt i to
- 1 stk agurk i skiver
- litt frisk oregano og mynte, hakket
- Urtesalt til salat & pasta
- 1 stk ananas
- 1 ss Ananasbalsamico
- 2 ss Sommerolje - Pago De Espejo
- 1 glass Sorte Tanche oliven
- 400 g halloumi
- 50 g fetaost
Tilberedning
- Tilbered couscous etter pakkeanvisning, ha i litt husets olivenolje og sett til side.
- Bland sammen agurk, tomater, oregano, sommerolje og ananasbalsamico og smak til med urtesalt. La stå i noen minutter slik at smakene får satt seg litt.
- Skrell og skjær ananas i biter.
- Rør couscousen luftig med en gaffel og blant i litt ananasbalsamico og ruccola.
- Anrett salaten i dype skåler. Legg couscous med ruccola i bunnen. Legg deretter i tomat og agurksalat, ananas og sorte oliven.
- Skjær halloumi i ca. 1 cm tykke skiver og tørk dem med et kjøkkenpapir. Stek osten raskt på begge sider i litt olje i en stekepanne ved sterk varme. Halloumi må serveres varm, for den blir seig og tørr når den kjøles ned igjen.
- Legg på den varme halloumien, smuldre over litt fetaost og avslutt med et dryss mynte.
Aicha BouhlouNotes
Hva er egentlig "buddha bowl"? For dere som er ukjent med dette konseptet; det er helt enkelt en sunn og fargerik salat, laget med disse 5 nøkkelingrediensene:
- helkorn
- grønnsaker
- proteiner
- dressing
- topping (f.eks. nøtter, frø, urter, spirer, frukt)
Med denne malen er det veldig enkelt å lage alle typer «budda bowls» tilpasset dine ønsker. I denne oppskriften på «Sommersalat buddha bowl» har Aicha brukt følgende:
- fullkorn: fullkorn couscous
- grønnsaker: ruccola, cherrytomater, agurk
- proteiner: halloumi, feta ost
- dressing: Ananasbalsamico, Husets olje, Urtesalt til salat & pasta og Sommerolje fra Olivenlunden 1830
- topping: ananas, frisk oregano og mynte, sorte oliven fra Olivenlunden 1830
Fristet dette? Prøv å lage den hjemme!Relaterte
Oppskrifter
APPELSIN- OG RØDBETSALAT MED SABA DRUEMOST
20 mLunsjEnkelFrisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen
BULGURSALAT MED APPELSIN OG SØTPOTET
25 mSalatEnkelDenne deilige salaten passer like godt til lunsj som til middag! Den er frisk, mettende og sunn – og viktigst av alt veldig god!
CÆSARSALAT MED PASJONSFRUKTBALSAMICO-VINAIGRETTE
LunsjEnkelPrøv vår Cæsarsalat med pasjonsfrukt-vinaigrette. En lett og velsmakende rett som passer til både lunch og middag.
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x