Tilberedning
- Riv salatene i store biter. Skyll dem godt under kaldt rennende vann. Tørk salaten i en salatslynge eller i et rent kjøkkenhåndkle. Hvis salaten er for våt vil dressingen bare skli av! Legg salaten i en stor salatbolle
- Del cherrytomater i to, og nektariner i båter. Legg det over salaten sammen med soltørkede tomater og grønne oliven
- Riv baguetten i mindre biter. Bland det sammen med resten av salaten. Bruk gjerne hendene til å blande det sammen
- Ha alle ingrediensene til dressingen i et lite glass med lokk. Rist godt i 10 sekunder. Hell dressingen over salaten
- Riv mozzarella i store biter og topp salaten med det. Server gjerne med ekstra baguette
Ingredienser
INGREDIENSER SALAT
- 1 stk hjertesalat
- 1 stk crispisalat
- 8 - 10 stk store cherrytomater
- 2 - 3 stk nektariner
- 8 - 10 stk Soltørkede cherrytomater
- 2 ss Grønne Lucques oliven
- ¼ stk baguette
- 1 stk mozzarella
INGREDIENSER DRESSING
Tilberedning
- Riv salatene i store biter. Skyll dem godt under kaldt rennende vann. Tørk salaten i en salatslynge eller i et rent kjøkkenhåndkle. Hvis salaten er for våt vil dressingen bare skli av! Legg salaten i en stor salatbolle
- Del cherrytomater i to, og nektariner i båter. Legg det over salaten sammen med soltørkede tomater og grønne oliven
- Riv baguetten i mindre biter. Bland det sammen med resten av salaten. Bruk gjerne hendene til å blande det sammen
- Ha alle ingrediensene til dressingen i et lite glass med lokk. Rist godt i 10 sekunder. Hell dressingen over salaten
- Riv mozzarella i store biter og topp salaten med det. Server gjerne med ekstra baguette