Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SOMMERSALAT

Lett og frisk sommersalat med både friske og soltørkede tomater, nektarin, brødbiter og oliven – med en nydelig og fruktig dressing laget av Sommerolje, Pasjonsfruktbalsamico og urtesalt til salat og pasta.

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
17-mai, Lunsj, Olivenlunden 1830 x Julies Matblogg, Salat
Enkel
4

Porsjoner

Lett og frisk sommersalat med både friske og soltørkede tomater, nektarin, brødbiter og oliven – med en nydelig og fruktig dressing laget av Sommerolje, Pasjonsfruktbalsamico og urtesalt til salat og pasta.

1 stk

hjertesalat

1 stk

crispisalat

10 stk

store cherrytomater

3 stk

nektariner

10 stk

Soltørkede cherrytomater

2 ss

Grønne Lucques oliven

0.3 stk

baguette

1 stk

mozzarella

0.5 dl

Balansert og fruktig olivenolje, f.eks. Sommerolje eller La Riserva

2 ss

Pasjonsfruktbalsamico

2 ts

Urtesalt til salat & pasta

0.3 ts

nykvernet pepper

0.3 stk

sitron

1. 

Riv salatene i store biter. Skyll dem godt under kaldt rennende vann. Tørk salaten i en salatslynge eller i et rent kjøkkenhåndkle. Hvis salaten er for våt vil dressingen bare skli av! Legg salaten i en stor salatbolle


2. 

Del cherrytomater i to, og nektariner i båter. Legg det over salaten sammen med soltørkede tomater og grønne oliven


3. 

Riv baguetten i mindre biter. Bland det sammen med resten av salaten. Bruk gjerne hendene til å blande det sammen


4. 

Ha alle ingrediensene til dressingen i et lite glass med lokk. Rist godt i 10 sekunder. Hell dressingen over salaten


5. 

Riv mozzarella i store biter og topp salaten med det. Server gjerne med ekstra baguette


Tilberedning

1. 

Riv salatene i store biter. Skyll dem godt under kaldt rennende vann. Tørk salaten i en salatslynge eller i et rent kjøkkenhåndkle. Hvis salaten er for våt vil dressingen bare skli av! Legg salaten i en stor salatbolle


2. 

Del cherrytomater i to, og nektariner i båter. Legg det over salaten sammen med soltørkede tomater og grønne oliven


3. 

Riv baguetten i mindre biter. Bland det sammen med resten av salaten. Bruk gjerne hendene til å blande det sammen


4. 

Ha alle ingrediensene til dressingen i et lite glass med lokk. Rist godt i 10 sekunder. Hell dressingen over salaten


5. 

Riv mozzarella i store biter og topp salaten med det. Server gjerne med ekstra baguette


ingredienser

1 stk

hjertesalat

1 stk

crispisalat

10 stk

store cherrytomater

3 stk

nektariner

10 stk

Soltørkede cherrytomater

2 ss

Grønne Lucques oliven

0.3 stk

baguette

1 stk

mozzarella

0.5 dl

Balansert og fruktig olivenolje, f.eks. Sommerolje eller La Riserva

2 ss

Pasjonsfruktbalsamico

2 ts

Urtesalt til salat & pasta

0.3 ts

nykvernet pepper

0.3 stk

sitron

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter