SØTPOTETSUPPE MED APPELSIN

Suppe er perfekt på kjølige dager! Her har Chef Olivier laget en smaksrik suppe med søtpotet og balsamico. Nydelig til både lunsj og middag!
SWEET POTATO SOUP WITH ORANGE
Forberedelsestid 20 min
Koketid 20 min
Total tid 40 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Lunsj, Middag, Suppe

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skrell appelsinene og lag fileter av dem
  • Mariner appelsinfiletene med 1 ss Balsamico med blodappelsin i en bolle. Ha på lokk og sett til side
  • Skjær søtpotet og gulrøtter i små biter, og gul løk i terninger
  • Ha Hverdagsolje i en kasserolle med høy kant og fres løken på medium varme til den er blank
  • Tilsett hvitløk og spisskummen og fortsett å steke i 2-3 minutter til
  • Ha søtpotet og gulrøtter i kasserollen og fortsett å steke i 3-4 minutter til
  • Tilsett deretter grønnsakskraft, appelsinjus og kokosmelk. La det hele småkoke i 10 minutter før du kjører suppen glatt med en stavmikser
  • Varm opp suppen igjen hvis nødvendig
  • Ha en liten spiseskje marinert appelsin i hver suppeskål, hell suppen over og server
  • Ringle over Intens olivenolje eller Olivenolje med chili, og smak til med nykvernet sort pepper og en liten klype Havsalt fra Camargue
    SWEET POTATO SOUP WITH ORANGE
Olivier Pean

Ingredienser

Ingredienser
  

*Balsamico med blodappelsin kan erstattes med Balsamico med sitron eller Hvit balsamico

    Tilberedning
     

    • Skrell appelsinene og lag fileter av dem
    • Mariner appelsinfiletene med 1 ss Balsamico med blodappelsin i en bolle. Ha på lokk og sett til side
    • Skjær søtpotet og gulrøtter i små biter, og gul løk i terninger
    • Ha Hverdagsolje i en kasserolle med høy kant og fres løken på medium varme til den er blank
    • Tilsett hvitløk og spisskummen og fortsett å steke i 2-3 minutter til
    • Ha søtpotet og gulrøtter i kasserollen og fortsett å steke i 3-4 minutter til
    • Tilsett deretter grønnsakskraft, appelsinjus og kokosmelk. La det hele småkoke i 10 minutter før du kjører suppen glatt med en stavmikser
    • Varm opp suppen igjen hvis nødvendig
    • Ha en liten spiseskje marinert appelsin i hver suppeskål, hell suppen over og server
    • Ringle over Intens olivenolje eller Olivenolje med chili, og smak til med nykvernet sort pepper og en liten klype Havsalt fra Camargue
      SWEET POTATO SOUP WITH ORANGE
    Olivier Pean

    Velkomstgave til deg!

    FÅ 10% RABATT

    Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

    EPOST-ADRESSE