Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Timut pepper
Nepal
kr 109.00,-
Legg i handlekurv-
Ciccolella
olivenoljePuglia, Italia, November 2021
kr 399.00,-
Legg i handlekurv-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 750mlHellas, 2021
kr 329.00,-
Les mer-
Helletut i stål
kr 45.00,-
Legg i handlekurv-
Helletut i plast
kr 35.00,-
Legg i handlekurv-
Havsalt fra Camargue
Camargue, Frankrike
kr 109.00,-
Legg i handlekurv-
Balsamico med sitron – 100ml
Italia
kr 169.00,-
Legg i handlekurv-
Hvit balsamico – 100ml
Italia
kr 169.00,-
Legg i handlekurv-
Olivenolje med chili – 500ml
Abruzzo, Italia
kr 319.00,-
Legg i handlekurv-
Olivenolje med chili – 250ml
Abruzzo, Italia
kr 219.00,-
Forberedelsestid 20 minKoketid 20 minTotal tid 40 minPorsjoner 4 porsjonerEnkel
Olivier PeanTilberedning
- Skrell appelsinene og lag fileter av dem
- Mariner appelsinfiletene med 1 ss Balsamico med blodappelsin i en bolle. Ha på lokk og sett til side
- Skjær søtpotet og gulrøtter i små biter, og gul løk i terninger
- Ha Hverdagsolje i en kasserolle med høy kant og fres løken på medium varme til den er blank
- Tilsett hvitløk og spisskummen og fortsett å steke i 2-3 minutter til
- Ha søtpotet og gulrøtter i kasserollen og fortsett å steke i 3-4 minutter til
- Tilsett deretter grønnsakskraft, appelsinjus og kokosmelk. La det hele småkoke i 10 minutter før du kjører suppen glatt med en stavmikser
- Varm opp suppen igjen hvis nødvendig
- Ha en liten spiseskje marinert appelsin i hver suppeskål, hell suppen over og server
- Ringle over Intens olivenolje eller Olivenolje med chili, og smak til med nykvernet sort pepper og en liten klype Havsalt fra Camargue
Ingredienser
Ingredienser
- 2 appelsiner
- 1-2 ss Balsamico med blodappelsin*
- 500 g søtpoteter
- 100 g gulrøtter
- 1 gul løk
- 3 fedd hvitløk
- 2 ss Hverdagsolje
- 6 dl grønnsakskraft
- 2 dl appelsinjus
- 200 g kokosmelk
- 1 ss spisskummen
- 4 ss Intens olivenolje eller Olivenolje med chili
- nykvernet sort pepper
- Havsalt fra Camargue
*Balsamico med blodappelsin kan erstattes med Balsamico med sitron eller Hvit balsamico
Olivier PeanTilberedning
- Skrell appelsinene og lag fileter av dem
- Mariner appelsinfiletene med 1 ss Balsamico med blodappelsin i en bolle. Ha på lokk og sett til side
- Skjær søtpotet og gulrøtter i små biter, og gul løk i terninger
- Ha Hverdagsolje i en kasserolle med høy kant og fres løken på medium varme til den er blank
- Tilsett hvitløk og spisskummen og fortsett å steke i 2-3 minutter til
- Ha søtpotet og gulrøtter i kasserollen og fortsett å steke i 3-4 minutter til
- Tilsett deretter grønnsakskraft, appelsinjus og kokosmelk. La det hele småkoke i 10 minutter før du kjører suppen glatt med en stavmikser
- Varm opp suppen igjen hvis nødvendig
- Ha en liten spiseskje marinert appelsin i hver suppeskål, hell suppen over og server
- Ringle over Intens olivenolje eller Olivenolje med chili, og smak til med nykvernet sort pepper og en liten klype Havsalt fra Camargue
Relaterte
Oppskrifter
APPELSIN- OG RØDBETSALAT MED SABA DRUEMOST
20 mLunsjEnkelFrisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen
BIFFTARTAR MED SABA DRUEMOST OG URTEPREGET OLIVENOLJE
10 mForrettEnkelKlassisk biffrett som passer ypperlig til lunsj eller som forrett til deg og dine gjester
BLÅSKJELL MED TOMATBASERT MIDDELHAVSSAUS
25 mLunsjMediumSmakfull rett med blåskjell og tomat. Passer like godt om vinteren som en sommerkveld.
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-
-
-
-
-
-
GULLVINNER
-